Connect with us

Tenis

Pronosticuri Lucia Bronzetti vs Angelique Kerber – Bad Homburg

Pronosticuri Lucia Bronzetti vs Angelique Kerber

Pronosticuri Lucia Bronzetti vs Angelique Kerber – Bad Homburg

Miercuri seara, nu inainte de ora 17:30, se va juca partida dintre Lucia Bronzetti si Angelique Kerber, aceasta contand pentru faza optimilor de finala de la Bad Homburg, in care favorita certa este jucatoarea din Germania, primind cota 1.11 la agentia de pariuri online Unibet.

Cotele de la Unibet pentru Lucia Bronzetti vs Angelique Kerber

Lucia Bronzetti

Daca ne raportam la performantele obtinute in careiera si, implicit, la experienta acesteia, putem spune fara sa stam pe ganduri ca este mult sub nivelul adversarei sale, asa ca nu este o surpriza faptul ca agentiile de pariuri o dau ca outsidera clara in aceasta confruntare.

Italianca nu a avut succes in turneele ATP pana acum, cucerind doar cinci titluri ITF in cariera. Evident, nici in turneele de mare slem nu are realizari importante. Cea mai buna performanta a sa a venit chiar in acest an, la Australian Open, cand atingea in premiera runda a doua.

Bronzetti si-a inceput aventura pe iarba in acest sezon la Challenger-ul de la Gaiba, unde s-a oprit in optimi. La Bad Homburg a dat piept in primul tur cu Juvan. Aceasta a beneficiat de faptul ca adversara sa fost nevoita sa se retraga la scorul de 1-1.

Angelique Kerber

Din punct de vedere al realizarilor, putem spune ca este una dintre cele mai importante jucatoare din ultimul deceniu. E drept, nu mai este la cel mai inalt nivel, insa este totusi mult peste adversara sa, astfel ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca favorita clara in aceasta infruntare.

Jucatoarea din Germania si-a trecut in cont 14 titluri pana acum. Trei dintre acestea au venit in turnee de Grand Slam, triumfand la Australian Open si US Open in 2016, dar si la Wimbledon in 2018. Are de asemenea si o finala la Turneul Campioanelor, dar si una la Jocurile Olimpice, ambele in 2016.

Dupa experienta de la Roland Garros, unde a atins saisprezecimile, Kerber a luat o pauza de aproximativ o luna. Aceasta a revenit in circuit chiar la Bad Homburg, unde a inceput in forta. A dat piept cu Gasanova, pe care a invins-o clar, castigand in minimum de seturi, cedand doar patru game-uri.

Pronosticuri Lucia Bronzetti vs Angelique Kerber

Kerber este fara dubii o jucatoare mai buna, dar si mai experimentata, asa ca avem mari pretentii de la aceasta. Avand in vedere faptul ca joaca si in Germania, ne asteptam sa profite si de sprijinul fanilor. Asadar, mergem pe mana ei, de aceea mizam pe faptul ca se va impune in minimum de seturi. Recomandarea noastra primeste o cota de 1.41 la agentia de pariuri online Unibet.

Pronosticuri Lucia Bronzetti vs Angelique Kerber: 0-2 Kerber -> cota 1.41

CITESTE SI

More in Tenis