Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Pronosticuri Marcos Giron vs Stefanos Tsitsipas – ATP Mallorca

Pronosticuri Marcos Giron vs Stefanos Tsitsipas

Pronosticuri Marcos Giron vs Stefanos Tsitsipas – ATP Mallorca

Confruntarea dintre Marcos Giron si Stefanos Tsitsipas este una ce conteaza pentru sferturile de finala ale turneului de la Mallorca. Acesta este programat sa se joace joi, in data de 23 iunie, nu mai devreme de ora 15:30.

Evident, grecul porneste ca favorit cert la casele de pariuri, fiind fara indoiala un jucator mult mai bun. La Unibet, acesta primeste cota 1.25, in timp ce pentru o victorie a americanului avem o cota de 4.00.

Cotele de la Unibet pentru Marcos Giron vs Stefanos Tsitsipas

Marcos Giron

Este un jucator modest, care nu se poate compara cu adversarul sau, fiind mult sub nivelul acestuia, din punct de vedere al performantelor si, implicit, al experientei, asa ca nu este de mirare faptul ca in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Americanul in varsta de 28 de ani se situeaza in prezent pe pozitia 67 a clasamentului ATP. Nu a castigat niciun titlu in cariera, iar de asemenea, nici in turneele de Grand Slam nu are realizari notabile. Cea mai buna performanta a sa a venit in urma cu un an, la Roland Garros, cand atingea turul al treilea.

Marcos Giron a inceput rau pe iarba in acest sezon, la Stuttgart si Halle fiind eliminat din primul tur de fiecare data. Arata insa bine la Mallorca, trecand de Van de Zandschlup si Mc Donald, impunandu-se de fiecare data cu 2-1, in ambele partide revenind de la 0-1.

Stefanos Tsitsipas

Nu are nevoie de prea multe prezentari, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori ai momentului. Este mult peste adversarul sau, avand un palmares mult mai bogat, astfel ca are si pretentii mult mai mari. Asadar, bookmakerii au toate motivele sa il dea ca favorit in aceasta infruntare.

Grecul se situeaza in prezent pe pozitia a sasea in ierarhia ATP si se poate lauda cu faptul ca a castigat opt titluri in cariera. Fara dubii, cel mai important este cel obtinut in 2019, la Turneul Campionilor. De asemenea, este si finalist de Grand Slam, in urma cu un an jucand in ultimul act de la Roland Garros.

Tsitsipas pare sa aiba ceva dificultati pe iarba in acest sezon, tinand cont de evolutiile sale de pana acum. Atat la Stuttgart, cat si la Halle, acesta a fost eliminat in runda a doua. La Mallorca a depasit fara emotii primul tur, trecand de Ivashka, impunandu-se in minimum de seturi.

Pronosticuri Marcos Giron vs Stefanos Tsitsipas

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este uriasa, Tsitsipas fiind net superior din acest punct de vedere. Este de asemenea un jucator cu mult mai multe pretentii, asa ca avem asteptari de la acesta. Mizam pe faptul ca se va impune lejer, in minimum de seturi, asa ca pariem in consecinta. Recomandarea noastra primeste o cota foarte buna de 1.79 la agentia de pariuri online Unibet.

Pronosticuri Marcos Giron vs Stefanos Tsitsipas: 0-2 Tsitsipas -> cota 1.79

CITESTE SI

More in Tenis