Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Roland Garros

Pronosticuri Simona Halep vs Mariana Schunk – Roland Garros

Pronosticuri Simona Halep vs Mariana Schunk

Pronosticuri Simona Halep vs Mariana Schunk – Roland Garros

Marti, in data de 24 mai, nu mai devreme de ora 15:30, Simona Halep isi va incepe aventura la aceasta editie de Roland Garros, aceasta urmand sa dea piept in primul tur cu nemtoaica Mariana Schunk.

Evident, jucatoarea noastra este vazuta ca favorita certa de agentiile de pariuri, fiind mult peste nivelul adversarei sale. La Unibet, aceasta are cota 1.03 la victorie, in timp ce pentru un succes al jucatoarei din Germania avem cota 15.00.

Cotele de la Unibet pentru Simona Halep vs Mariana Schunk

Simona Halep

Cu siguranta, Simona Halep si-a pus serios amprenta pe istoria tenisului feminin, fiind fara dubii una dintre cele mai bune jucatoare din ultimul deceniu. Aceasta are mult mai multa experienta decat adversara sa, dar si realizari mult mai mari, asa ca nu este de mirare faptul ca este vazuta ca favorita certa.

Romanca a cazut mult in clasamentul WTA, dupa ani buni in care a stat in top 10, in prezent ocupand locul 19. Totusi, ramane mereu una dintre favoritele bookmakerilor la orice turneu, avand in continuare resurse pentru a produce rezultate. Finalista in 2014 si 2017 si campioana in 2018, Halep va avea o misiune grea la aceasta editie. Este pe aceeasi parte de tablou cu Iga Swiatek, principala favorita a turneului, pe care ar putea intalni-o in optimi.

Anul acesta, jucatoarea noastra a luat parte la doar doua turnee pe zgura. La Madrid, aceasta a atins sferturile, trecand de Zhang, Badosa si Gauff, pierzand insa cu Jabeur. A jucat apoi la Roma, unde a eliminat-o lejer pe Cornet, pierzand insa cu Danielle Collins in runda a doua.

Mariana Schunk

Este o jucatoare extrem de tanara, lipsita de experienta, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia. Asadar, nu este o surpriza faptul ca porneste ca „victima” in aceasta confruntare, agentiile de pariuri oferind cote uriase pentru un succes al sau.

Jucatoarea din Germania are doar 18 ani, aceasta ocupand doar un modest loc 165 in clasamentul WTA. Nu are performante in circuit, aceasta fiind la prima sa participare pe tabloul principal al unui turneu Grand Slam.

In calificari, Mariana Schunk a reusit doua victorii, pierzand o data. Mai intai, a invins-o pe Pigossi cu 2-1, trecand apoi de Cepede in minimum de seturi, pentru ca in cele din urma sa fie invinsa de Baptiste cu 2-1.

Pronosticuri Simona Halep vs Mariana Schunk

Diferenta de valoare dintre cele doua jucatoare este uriasa, Simona Halep fiind net superioara din acest punct de vedere. Jucatoarea noastra are de asemenea si un mare plus de experienta, care cu siguranta se va simti pe durata jocului. Asteptam un inceput fulminant la acest turneu din partea sa, asa ca mizam pe faptul ca se va impune clar. Asadar, recomandam un pariu pe varianta „sub 18,5 game-uri”, la o cota de 1.48 oferita de Unibet.

Pronosticuri Simona Halep vs Mariana Schunk: sub 18,5 game-uri -> cota 1.48

CITESTE SI

More in Roland Garros