Connect with us

Tenis

Pronosticuri tenis Serena Williams vs Bernarda Pera – WTA Lexington

ponturi tenis

Pronosticuri tenis Serena Williams vs Bernarda Pera – WTA Lexington

Marti, de la o ora pe care o vom afla ulterior, Serena Williams si Bernarda Pera se vor duale in primul tur al turneului de la Lexington (SUA).

Serena Williams

O astfel de sportiva nu mai are nevoie de prezentare. Serena Williams este cea mai titrata sportiva din tenis aflata inca in activitatea si cu siguranta un idol pentru multe generatii. Totusi, aceasta nu se poate spune ca mai practica acelasi tenis care a facut-o mare, dar nici nu este de mirare. Se apropie incet si sigur de 40 de ani si nu ar fi surprinzator sa fie ultimul ei sezon.

Oricum, o sa fie interesant sa o urmarim la treaba. Asta pentru ca un meci oficial nu a mai disputat din prima jumatate a lunii februarie. Atunci juca in FED Cup, in meciul pe care Statele Unite ale Americii l-a sustinut in compania Letoniei.

Bernarda Pera

SI ea provenita din America de Nord, respectiv SUA, Bernarda Pera nu a reusit sa aiba rezultate notabile. Pana la cei 25 de ani ai sai, aceasta a obtinut doar 1,3 mil. dolari din premii. Nu a reusit sa obtina vreun trofeu in turneele WTA. Singurele sale trofee obtinute provin din turnee cu premii foarte mici, de ITF.

Cea mai buna peformanta a ei la un turneu de Grand Slam a fost in 2018, cand a atins turul al treilea de la Australian Open. In rest, pare o jucatoare accesibila din mai multe puncte de vedere. Insa, trebuie luat in considerare si faptul ca urmeaza sa joace pe hard, o suprafata care le convine sportivelor din america.

Pana acum nu s-au mai intalnit in meci direct, dar asa cum s-au disputat ostilitatile, astept ca Serena sa isi reintre in drepturi. Aceasta sa obtina succesul in minimum de seturi. O vad dornica sa revina in circuit. Stiind ca poate nu mai are mult timp de jucat la cel mai inalt nivel. In plus de asta, inca este pe locul 9 mondial, o pozitie net superioara Bernardei, care este pe 60 in lume.

Pronosticuri tenis Serena Williams vs Bernarda Pera: scor corect 2-0, cota 1.51 la Betano

CITESTE SI

More in Tenis