Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Tenis

Recomandarea zilei din Tenis – 14.02.2020

ponturi tenis

Recomandarea zilei din Tenis – 14.02.2020. Incepem ziua destul de devreme, cu un duel interesant din tenisul feminin de pe mapamond. 

Colegul meu, Cristian Minea, vine cu un pariu special din WTA! Oceane Dodin – Elena Rybakina este duelul pe care se bazeaza.

Pentru aceasta dimineata o sa ne concentram pe acest duel din WTA. Pariul pentru acest meci este unul „special”. O sa mizam pe Oceane Dodin – total asi. Dodin este o jucatoare foarte buna la serviciu ce serveste foarte, foarte tare. Kuzmova la acest turneu, pe tabloul principal are o medie de 7 asi per meci. Aceasta a reusit 7 asi cu Konta si Kuzmova. Am urmarit-o special in acest turneu si nuu multe jucatoare servesc cum o fac ea. Rybakina primeste foarte greu asi, dar avand in fata o jucatoare foarte buna la serviciu o sa merg pe:

Over 4.5 asi Dodin la o cota de 1.87

Este o linie foarte mica ce poate fi depasita cu usurinta. Increderea este una destul de ridicata pentru acest meci, dar pariati responsabil. Este WTA si dupa cum bine stiti aceste meciuri sunt foarte inselatoare.

BETANO este agentia online pe care am ales-o pentru acest pronostic special. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de pana la 500 RON!

More in Tenis