Connect with us

Ponturi pariuri

Roland Garros Ziua 3 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 29.09.2020

Promoții Pariuri Roland Garros 2020

Roland Garros Ziua 3 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 29.09.2020

Iata-ne in a treia zi de la French Open, acolo unde avem parte in continuare de multe partide extrem de importante.

Cine sunt favoritii zilei?

Daca vrem sa alegem un bilet format din favoritii meciurilor, asta din punct de vedere al cotelor, avem o oferta destul de bogata.

Imi permit sa ii dau una din atributiile de favorit al zilei lui Pablo Cuevas. Ajuns la 34 de ani, cu o vasta experienta in spate si pe suprafata sa favorita, uruguayanul are meci cu Henri Laaskonen din Finlanda.

Chiar daca jucatorul nordic are avantajul intalnirilor directe, l-a batut in singura confruntare directa pe Pablo in 2017, la Bastad, experienta, jocul superior si contextul ar trebui sa il avantajeze pe jucatorul sud-american. Pentru inceput, o cota de 1.36 pare binevenita in contextul unui bilet pe favoriti.

O alta favorita a zilei pare Sofia Kenin care este cotata la 1.30 sa o invinga pe Ludmila Samsonova. In varsta de 21 de ani, jucatoarea din Statele Unite nu a avut vreodata un parcurs excelent pe zgura. Prefera hardul, acolo unde a castigat si un titlu de Grand Slam, la Australian Open.

Daca, Ludmila este jucatoarea mai buna pe zgura insa Sofia este jucatoarea mai valoroasa. Daca Kenin, nascuta la Moscova, vrea sa devina o jucatoare care sa fie constant de Top 10, trebuie sa inceapa sa castige si pe zgura si aici pare contextul perfect.

Betano Bilet Roland Garros

Roland Garros Ziua 3 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 29.09.2020 – Cuevas si Kenin par favoriti astazi

 

Daca alegi sa joci pe acesti favoriti, cota cumulata este de 1.77, la Betano.

Posibile surprize

Ymer sa ii ia set lui Djokovic pentru o cota de 4.80, la Betano.

Ascultam un interviu al lui Boris Becker la o televiziune din Serbia. As minti sa spun exact cand a fost asta, in urma cu 1-2 ani, aproximativ. Spunea ca pentru Nole cel mai greu este sa joace in primele tururi sau atunci cand nu este plin de spectatori in tribune. Aceasta declaratie venea in contextul in care a reusit de mai multe ori sa intoarca scorul in fata unui Federer care parea deja iesit castigator.

Ce legatura are una cu alta? Djokovic se hraneste cu energia publicului, indiferent ca acesta tine cu el sau nu. Contextul acesta de pandemie inca nu permite ca lumea sa vina cum venea in editiile precedente la meciuri. In plus, Mikael Ymer este un jucator decent pe zgura.

Superioritatea sarbului este evidenta, tinteste un nou titlu de GS, astazi va castiga cel mai probabil. Insa, ca o posibila surpriza, un set pentru suedez nu ar mira pe nimeni si cota este excelenta. Daca crezi ca Djokovic poate pierde set cu Ymer, ai o cota de 4.80, la Betano.

 

Djokovic Ymer

Roland Garros Ziua 3 – Cote la pariuri, favoriti si posibile surprize – 29.09.2020 – Poate Ymer sa ii ia set lui Djokovic?

Ai aflat de ultimele promotii pentru Roland Garros? Click aici si profita de ele !

More in Ponturi pariuri