Connect with us

Roland Garros

Ponturi tenis – Roland Garros – 1.80 – De la Razvan – 29.05.2019

Incepem ziua cu un tenis. In asteptarea meciului 2 dintre CSM Oradea si CSU Sibiu, disputat in : ” Sala Transilvania ” , in orasul de pe malul Cibinului, Corentin Moutet are un examen extrem de important cu Guido Pella.

In varsta de 29 de ani, argentinianul porneste aici cu prima sansa. Porneste cu prima sansa datorita valorii superioare in momentul de fata dar si a unei experiente care il ajuta in momente critice.

De partea cealalta, l-am vazut pe Moutet in ultimul timp. L-am vazut la Lyon, in fata lui Bautista Agut. ” Copilul ” asta are ceva. Ceva al lui, acel neprevazut care te poate surprinde tot timpul. Decent la serviciu, se misca foarte, foarte bine pe teren. In plus, sa nu uita, joaca in fata francezilor si asta poate fi oricand un imbold de energie.

Este stangaci, la fel ca si Pella. Joaca reverul cu doua maini destul de mult si o face destul de bine. Are 3 turnee challenger castigate, ultimul la Chennai, in India.

Guido are un an bun, 21 de victorii si 8 infrangeri. A pierdut set cu Andreozzi, lucru care nu i-a convenit foarte mult lui Pella. La fel, joaca reverul cu doua maini. S-ar putea sa avem parte de un duel de backhand-uri destul de intens in aceasta partida si cine greseste cel mai putin sa castige.

Cei doi s-au mai intalnit la Sao Paulo, in 2018, argentinianul avand castig de cauza, 2-1 la seturi.

Sa nu uitam unde se joaca meciul. Moutet daca-si regleaza putin serviciul are sanse chiar la victorie. Totusi, nu exclud nici varianta unui blowout in cel putin unul din seturi in favoarea argentinianului. Insa, ceea ce este foarte clar este ca daca francezul intra bine in primele game-uri, vom avea parte de un meci mai lung.

Daca au fost 3 seturi la Sao Paulo, de ce n-am avea minim 4 seturi aici?
Ambii sa castige set.
7/10
Pariati responsabil ! Nu mai mult de 10 % din banca !

CITESTE SI

More in Roland Garros