Connect with us

Ponturi pariuri

Ponturi tenis Roland Garros – 27.09.2020

Ponturi tenis Roland Garros  – 27.09.2020

Salutare tuturor ! In acest articol regasiti o lista cu Ponturi tenis Roland Garros – 27.09.2020 pentru prima zi. Lista de pronosticuri contine ponturi atat de la turneul ATP cat si de la turneul WTA. Ultimele doua zile am ales sa fac pauza, m-am concentrat exclusiv pe analiza acestui turneu si sper ca am anticipat bine primele dueluri.

Ponturi tenis Roland Garros – 27.09.2020

Pentru astazi, am pregatit o lista de 14 pronosticuri. Recomand sa alegeti doar ceea ce va place din lista de recomandari si sa va intocmiti biletul propriu.

Bilant recomandari pana in acest moment pentru luna septembrie: 63 WIN, 23 LOST

Primele partide din primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros vor incepe la ora 12:00, ora Romaniei. Turneul se desfasoara in conditiii speciale de pandemie intre 27 septembrie si 11 octombrie. Simona Halep este principala favorita a turneului, turneu din care mai fac parte inca 6 jucatoare din Romania. Pe langa Halep, Irina Begu, Ana Bogdan, Patricia Tig, Sorana Cirstea, Monica Niculescu si Irina Bara vor incerca sa faca si ele o figura frumoasa la RG.

Cota 3.50 oferita de cei de la Betano  pentru accederea in finala a Simonei Halep.

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. In opinia mea, au cea mai bun oferta pe Tenis cu numeroase pariuri speciale.

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS  2020 !

CITESTE SI

More in Ponturi pariuri