Connect with us

Champions League

Inter Milano vs Barcelona: Ponturile redacției GNTTIPS

ponturi champions league

Inter Milano vs Barcelona este unul dintre meciurile de rezistență pentru 10 decembrie 2019, din runda cu numărul 6 a grupelor Ligii Campionilor. Astfel, redacția GNTTIPS vine cu idei de ponturi pentru duelul de pe Giuseppe Meazza.

Cornerele au fost o armă a italienilor

Răzvan Șipoș crede în forța de atac a italienilor și vine cu o mică argumentare a pontului pe care el l-a gândit pentru Inter vs Barcelona.

Interul se vede pusă în fața unui examen extrem de important al maturității in fața Barcelonei. După ce a jucat calificarea pe masa cu Ajax in sezonul precedent, Interul cred a a învățat din greșeli. Ii va lua tare pe pustii Barcelonei încă de la început. Cornerele au fost o armă a italienilor in acest sezon și pot veni goluri din aceste faze fixe unde italienii sunt periculoși.

Pontul lui Răzvan Șipoș pentru Inter vs Barcelona: Inter peste 5.5 cornere la 1.81

Gîrbă Marius Alexandru, acest Mourinho al GNTTIPS a decis să acorde credit Barcelonei. Dacă zi de zi vă obișnuiește cu recomandări din hocheiul pe gheață, Marius și-a aplecat puțin atenția și asupra meciurilor din UCL. Motivat de primul pas câștigător al proiectului Bani de Revelion, acesta merge pe mâna ofensivei blaugrana. Pentru a vă convinge că se pricepe și la fotbal, a venit cu o mică argumentare a pronosticului său.

Defensiva lui Inter o să stea sus si pasele filtrate vor fi cheia adâncimii in lungime și Barca știe acest lucru.

Pronosticul lui Marius Girbă pentru  Inter vs Barcelona: oaspetii marchează, cotă 1,43 la Unibet

Cristian Drăgan sau Drix, asa cum este user-ul lui pe site, este responsabilul cu avancronicile meciurilor din Serie A și La Liga. Chiar în etapa anterioară a dat un pronostic verde pentru meciul Barcelonei contra celor de la Mallorca. Obișnuit să scrie zeci de meciuri săptămânal, acesta vă invită la lectură.

Barcelona va aborda jocul cu o oarecare relaxare

Când vine vorba de valoare, Inter Milan este surclasata de Barcelona. Însă în ciuda acestui aspect, italienii pornesc ca favoriți. Fiind ce-i drept avantajați de faptul ca vor evolua in fața propriilor fani, care cu siguranță isi vor împinge favoriții de la spate. În momentul de față, “nerazzurrii” se găsesc pe locul secund in grupă, la egalitate cu Borussia Dortmund. Iar pentru a fi siguri de calificarea în optimi, sunt obligați să se impuna in aceasta disputa.

In sezonul precedent, acestia au ratat accederea in optimi chiar în ultima rundă, încurcându-se cu PSV Eindhoven pe teren propriu, așa că de data aceasta au ocazia perfectă să se revanșeze față de suporteri, o victorie cu Barcelona fiind un cadou mai mult decât binevenit Înainte de sărbatori. Mizez pe faptul că Inter beneficiază de avantajul propriului teren, dar și pe faptul că Barcelona. Sigură de primul loc in grupa, va aborda jocul cu o oarecare relaxare, de care liderul din Serie A poate profita. Asș că recomand un pariu pe victoria gazdelor.

Recomandarea lui Drix pentru Inter vs Barcelona: gazdele vor câștiga, cota 1.62 la Unibet 

Giuseppe Meazza fierbe în așteptarea optimilor

Marco Bîrlan, unul dintre tipsterii GNT în plină ascensiune, recomandă și el un pronostic comun pentru acest duel. Ca o referință, luna aceasta a oferit șapte meciuri ale zilei câștigătoare din opt recomandări. El ne recomandă să mizăm pe victoria Interului, ceea ce ar fi normal, dacă ne uităm peste lotul pe care Ernesto Valverde l-a deplasat.

Pronosticul lui Marco Bîrlan pentru Inter vs Barcelona: gazdele câștigă, cotă 1,62 la Unibet

CITESTE SI

More in Champions League