Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Champions League

Ponturi Champions League – Cota de 2 de la Razvan – 16 aprilie 2019

Salutari,

Azi ne vom concentra pe Champions League intr-o zi cu o oferta destul de slaba de baschet si handbal, personal, nu-mi plac meciurile din Euroliga. Nu vom avea ce sa analizam foarte mult pentru ca ne vom orienta pe doua pariuri speciale cu sanse destul de mari de reusita spun eu in ceea ce priveste reusita.

Odata cu introducerea sistemului VAR in Champions League, foarte rar am putut vedea meciuri fara asistenta video, exemplele fiind nenumarate, in special la meciurile lui Real Madrid, asta daca ne amintim dubla cu Ajax.

Real Madrid nu mai este in competitie insa au ramas doi colosi, Barcelona si Juventus. Daca pe Barcelona o asteapta, teoretic, un meci mai usor, asta dupa ce au castigat cu 1-0 in deplasarea de la Manchester, Juventus va avea viata grea pe teren propriu cu Ajax.

AZI MIZAM PE VAR !

Nu pe VAR romanesc ci pe VAR de Champions League. Mi se pare foarte greu de crezut ca in doua meciuri cu miza uriasa nu vor exista controverse, in special la Juventus, acolo unde toata suflarea torineza va pune o presiune enorma pe arbitraj si faptul ca aceasta competitie are nevoie de Cristiano Ronaldo ma face sa cred ca vor exista conflicte destule si VAR-ul va fi consultat cel putin o data. Inainte de a trage niste concluzii ca as fi vreun hater obosit de-al lui Ronaldo, vreau sa va spun ca e jucatorul meu preferat din fotbalul actual. Vorbim strict de un adevar, Champions League are nevoie de Ronaldo si invers.

De partea cealalta, la jocul rapid al celor de la Barcelona, dupa o deplasare nu prea reusita pe terenul celor de la Huesca, tind sa cred ca jocul va fi dominat din nou de acestia. In meciul tur, VAR-ul a fost consultat la golul catalanilor. La ce stil rapid au cei de la Barcelona, nu m-ar mira ca VAR-ul sa fie din nou consultat la un nou gol al catalanilor pe o actiune ofensiva rapida sau la un eventual penalty.

Cota cumulata la Betano este de 2.03. O cota buna zic eu pentru doua pariuri speciale cu sanse reale de reusita.

CITESTE SI

More in Champions League