Connect with us

Champions League

Ponturi fotbal Linfield vs Rosenborg – Preliminarii Champions League

Ponturi fotbal Rosenborg vs Tromso

Miercuri 10.07.2019, de la ora 21:45, va avea loc partida Linfield vs Rosenborg, din cadrul primului tur preliminar a grupelor Champions League.

Gazdele au aratat modest in perioada de pregatire

  • LINFIELD

Linfield a reusit sa castige campionatul in Irlanda de Nord, la pas. Echipa a incheiat pe prima pozitie, cu 85 de puncte acumulate. Ballymena a fost contra-candidata celor de la Linfield, insa acestia au adunat doar 78 de puncte. Gazdele de azi si-au instaurat dominatia in primul rand prin disciplina defensiva. Acestia au incasat doar 27 de goluri in cele 38 de dueluri de campionat. Linfield a disputat 3 partide amicale in aceasta vara. Acestia insa au fost infranti in toate cele 3, fara drept de apel. Nord-irlandezii au cedat cu Dinamo Bucuresti (scor 0-2), Motherwell (scor 0-3) si St. Johnstone (scor 2-4).

Rosenborg se afla in plin sezon competitional

  • ROSENBORG

Campioana Norvegiei este deja introdusa in febra partidelor oficiale, deoarece pauza competitionala in Norvegia s-a incheiat de ceva timp. Rosenborg ocupa in prezent pozitia a 7-a a clasamentului din Eliteserien, cu 21 de puncte acumulate in 14 runde. Oaspetii nu au inceput prea bine sezonul, insa in ultima perioada se descurca din ce in ce mai bine. Rosenborg a reusit sa castige 4 din ultimele 5 partide de campionat. Acum 2 runde, oaspetii o invingeau pe Kristiansund pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Mai apoi, Rosenborg s-a impus cu 3-2 in deplasarea de la Ranheim. Cele doua formatii de astazi s-au intalnit in preliminariile Champions League si in sezonul 2010/2011. Atunci, norvegienii se impuneau cu scorul general de 2-0.

Diferenta de valoare dintre cele doua campionate este clara. Norvegia este superioara Irlandei de Nord atat la nivel de club, cat si la nivel de nationala. In plus, oaspetii au avantajul de a se afla in plin sezonul competitional. Linfield vine dupa o perioada de pregatire modesta si nu stiu daca moralul echipei este unul bun. Ma astept ca norvegienii sa domine categoric duelul si sa isi atribuie victoria.

Ponturi fotbal Linfield vs Rosenborg

2 solist, cota 1.44 la Unibet

sursa foto: goal.com

CITESTE SI

More in Champions League