Connect with us

Champions League

Ponturi Hacken vs TNS – Preliminarii UCL

Ponturi Hacken vs TNS

Ponturi Hacken vs TNS – Preliminarii UCL

Miercuri, 12 iulie 2023, de la ora 20:00, pe „Bravida Arena”, Hacken da piept cu TNS in mansa tur din primul tur preliminar – UEFA Champions League.

Campioana Suediei este vazuta ca mare favorita in acest duel, primind doar 1.14 la victorie. Casele de pariuri online ne ofera o alternativa buna la goluri, acolo unde primim 2.07 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 4 ori.

Prezentare cote Betano – Hacken vs TNS

Ponturi Hacken vs TNS

Hacken

Spre deosebire de adversari lor, suedezii se afla in plin campionat, acolo unde au reusit sa castige in ultima etapa, 1-2 pe terneul celor de la AIK Stockholm. Campioana din sezonul trecut din Alsvenskan nu prea rau nici acest sezon.

Dupa 15 meciuri disputate, se afla pe 3, avand un total de 32 de puncte. Sunt la doar 3 distanta de liderul actual, Elfsborg. Sunt in premiera in preliminariile UEFA Champions League, asta dupa ce in 2022 au bifat si primul titlu din istorie.

Incepand cu sezonul 2007-08 au bifat sapte prezente europene, 8 cu cea din acest an. Nu au realizat mari performante, cel mai bun parcurs al lor fiind atins in stagiunea 2011-12, cand ajungeau pana in turul 3 preliminar Europa League.

Echipa probabila: Abrahamsson; Fridriksson, Sandberg, Hovland, Lund; Rygaard, Samuel Gustafson, Simon Gustafson; Oscar, Sana, Sadiq

TNS

Sub comanda lui Craig Harrison, galezii au cucerit cel de al cinsprezecelea titlu de campioni, record in aceasta tara. Nu au avut prea mari emotii in realizarea acestei performante, castigand campionatul din Tara Galilor cu un avans de 22 de puncte.

Totusi, trebuie sa tinem cont ca fac parte dintr-unul dintre cele mai slabe campionate din Europa. Faptul ca au castigat in asa maniera campionatul, cu un lot ce este evaluat la doar 2.31 milioane de euro, spune foarte multe.

Incepand cu sezonul 2000-01, au fost prezenti de fiecare data in competitiile europene. Nu au realizat insa prea mari peformante in aceasta perioada de timp. Cel mai bun parcurs al lor ramane cel din 2010-2011 cand au ajuns pana in play-off-ul de Europa League.

Echipa probabila: Roberts; Astles, Davies, Pask, Marriott; Clark, Redmond, Smith, Brobbel; Williams, McManus

Ponturi Hacken vs TNS

Diferenta clara de valoare se simte in mod clar si in cotele oferite. Pe langa valoarea net superioara, cei de la Hacken au si avantajul faptului ca sunt in plin campionat. Galezii au jucat si ei cateva amicale in compania unor adversari modesti, iar rezultatele obtinute nu cred ca le da prea mult moral inaintea vizitei din Suedia. Merg clar pe mana suedezilor pe care ii vad conducand inca de la pauza.

Ponturi Hacken vs TNS – 1 Pauza/ 1 Final –> Cota 1.52

CITESTE SI

More in Champions League