Connect with us

Champions League

Ponturi Klaksvik vs Hacken – Preliminarii UCL

Ponturi Klaksvik vs Hacken

Ponturi Klaksvik vs Hacken – Preliminarii UCL

Klaksvik primeste vizita suedezilor de la Hacken in turul 2 preliminar sin Champions League. Mansa tur a acestei duble va avea loc miercuri, 26 iulie 2023, de la ora 21:45, pe „vid Djupumyru”.

Suedezii primesc statut de favoriti in Feroe, aici unde primesc 1.72 pentru a se impune. De cealalta parte, pentru a realiza un nou succes de rasunet, echipa gazda este cotata cu 4.90 de catre Betano.

Prezentare cote Betano – Klaksvik vs Hacken

Ponturi Klaksvik vs Hacken

Klaksvik

Trupa pregatita de Magnet Hoseth a produs fara doar si poate cel mai mare „soc” al primului tur preliminar din Champions League, dupa ce au izbutit sa o elimine pe campioana Ungariei Ferencavros, care pleca clar ca favorita.

Feroezii nu s-au lasat impresionati de acest lucru, iar dupa 0-0 acasa in prima mansa, pe terenul maghiarilor au facut spectacol in prima repriza, atunci cand au si marcat toate golurile victoriei obtinute cu 0-3.

Cu cele doua rezultate pozitive au ajuns la o serie de 13 meciuri oficiale fara infrangerea inaintea acestui duel. Nu mai putin de 12 victorii au obtinut in aceasta perioada. Un bilant ce le da cu siguranta serios de gandit celor de la Hacken.

Echipa probabila: Johansson; Pavlovic, Vatnsdal, Petersen; Danielsen, Andreasen, Joensen, Da Silva; Frederiksberg, Kronberg; Gussias

Hacken

„Getingama” vin dupa o partida de campionat jucata in weekend, tot in deplasare, la Varnamo. Seria lor de 4 victorii la rand a fost oprita acolo, fiind invinsi la limita, cu scorul de 1-0. Au fost foarte aproape sa plece macar cu un egal, insa au primit gol chiar in prelungirile acelei intalniri.

In primul tur preliminar au dat peste campioana Tarii Galilor, TNS. Nu au avut niciun fel de emotii in privinta calificarii. Dupa ce s-au impus in Suedia cu scorul de 3-1, si-au respectat blazonul si in mansa tur, castigand cu 0-2.

Baietii lui Per-Mathias Hogmo nu s-au descurcat tocmai rau pe teren strain in ultima vreme. Aruncand o privire pe ultimele 4 vizite pe care le-au facut, observam ca si-au trecut in cont 3 victorii, o remiza, si esecul de care am facut referire putin mai sus.

Echipa probabila: Abrahamsson; Fridriksson, Uchenna, Hovland, Hansen; Rygaard, Sa Gustafson, Layouni; Sadiq, Trpcevski, Sana

Ponturi Klaksvik vs Hacken

Personal, o vad favorita pe Hacken, care cu siguranta si-au luat toate masurile de siguranta pentru a nu avea emotii in privinta calificarii. Spre deosebire de Ferencvaros, Klaksvik da peste o echipa aflata in plin sezon competitional, lucru care nu ii avantajeaza deloc. Suedezii se afla si intr-o forma buna inaintea acestei vizite pe care ma astept sa o castige.

Ponturi Klaksvik vs Hacken – 2 Solist –> Cota 1.72

More in Champions League