Connect with us

Champions League

Ponturi pariuri Borac vs CFR Cluj – Preliminarii Champions League

Ponturi pariuri Borac vs CFR Cluj

Ponturi pariuri Borac vs CFR Cluj – Preliminarii Champions League

Borac si CFR Cluj lupta pentru un loc in turul 2 preliminar UEFA Champions League. Partida va avea loc Marti 13 Iulie 2021 – de la ora 21:00 – pe Gradski Stadion Banja Luka.

Betfair o considera mare favorita pe CFR la victorie, chiar si in mansa retur din Bosnia & Hertegovina.

Cote Betfair Borac vs CFR Cluj

Borac

Borac a inceput foarte prost mansa tur de la Cluj, atunci cand a facut penalty dupa doar 10 minute. Ciprian Deac a lovit bara, insa mingea a ajuns la Bilel Omrani, care l-a invins pe portarul bosniecilor. In minutul 28, Ciprian Deac a reusit si el sa puncteze si a adus scorul la 2-0. Toate sperantele gazdelor de astazi se leaga de golul lui Moraitis din prelungirile primei parti.

Acesta a reusit sa puncteze din pasa lui Zlijkic si a redus din diferenta. Dupa pauza, Sigurjonsson a punctat din pasa lui Deac si a stabilit scorul final al intalnirii – 3:1. Borac nu a mai disputat vreo partida de la mansa tur, asadar poate beneficia de avantajul prospetimii.

  • Echipa probabila: Lakic – Coric, Milojveic, Cosic, Subic – Vojinovic, Meleg – Zakaric, Vranjes, Ziljkic – Moraitis

CFR Cluj

Marius Sumudica a avut parte de un debut cu dreptul in Gruia. Elevii sai au marcat de 3 ori, au obtinut o victorie importanta si sunt la un pas de turul 2 preliminar UEFA Champions League. La 4 zile distanta insa, CFR a clacat, iar Sumi a ratat deja primul trofeu din noul mandat. Campioana Romaniei a evoluat pe Arena Nationala in Super Cupa Romaniei, contra Universitatii Craiova.

Cele doua formatii nu au aratat prea mult fotbal, iar CFR a demonstrat ca este cu gandul la traseul european. Acestea au remizat alb in 90 de minute, iar la penalty-uri s-au impus oltenii. Paun si Omrani sunt cei doi eroi negativi din tabara ardelenilor.

  • Echipa probabila: Arlauskis – Camora, Cestor, Bouhenna, Susic – Rodriguez, Sigurjonsson – Paun, Deac, Costache – Omrani

“Toate au fost contra noastra. Am avut cateva situatii de a marca in timpul meciului, nu am marcat, asta e, fotbalul te pedepseste, am pierdut la loviturile de departajate, practic nu au avut nicio situatie de gol, nici nu au ajuns la poarta noastra, dar asta este viata.” a declarat Marius Sumudica dupa partida cu Universitatea Craiova

Defensiva clujenilor este departe de perfectiune, mai ales dupa plecarea lui Vinicius. Bosniecii au vazut acest lucru in Romania si cu siguranta vor ataca astazi.

De partea cealalta, Ciprian Deac sau Bilel Omrani au suficienta experienta pentru a-l invinge din nou pe portarul bosniecilor.

Ponturi pariuri Borac vs CFR Cluj

ambele echipe marcheaza @ cota de 1.67 la Betfair

CITESTE SI

More in Champions League