Connect with us

Champions League

Ponturi pariuri Neftci Baku vs Olympiakos – Preliminarii Champions League

Ponturi pariuri Neftci Baku vs Olympiakos

Ponturi pariuri Neftci Baku vs Olympiakos – Preliminarii Champions League

Olympiakos se deplaseaza in Azerbaijan, pentru mansa retur cu Neftci Baku. Duelul din turul 2 preliminar UEFA Champions League va avea loc Miercuri 28 Iulie 2021 – de la ora 20:00.

Agentiile online de pariuri nu cred intr-o rasturnare de scor. Neftci Baku are o cota de 5.30 in acest moment la calificare.

Cote Betano Neftci Baku vs Olympiakos

Neftci Baku

Mansa tur din deplasare s-a incheiat cu un rezultat negativ pentru azeri. Neftci Baku a incasat gol destul de devreme, in minutul 29. Camara a reusit sa marcheze, insa inainte de pauza a fost eliminat cu un cartonas rosu acordat direct. Gazdele de astazi nu au putut insa sa profite de acest avantaj. Gruparea din Baku a ramas in 10 in minutul 63, dupa eliminarea directa a lui Celik.

La capitolul ocazii – alb-negrii au dominat in repriza secunda. Neftci Baku a avut 6 ocazii de gol si 3 suturi pe poarta. Lipsa experientei la nivel european si-a spus insa cuvantul. Grecii au reusit sa reziste si acum au prima sansa la calificare.

  • Echipa probabila: Mammadov – Basto, Mbodj, Stankovic – Harramiz, Makhmudov, Kane, Bougrine, Lawal – Meza Colli, Alasgarov

Olympiakos

Camara a fost eroul grecilor in tur. Acesta putea trece de la inger la demon, insa coechipierii l-au ajutat. Faptul ca alb-rosii nu au incasat gol dupa eliminarea lui face ca golul sa valoreze si mai mult. Astazi ma astept ca experimentatul Valbuena sa se afle in primul 11. Francezul a intrat pe teren in minutul 18 si a pasat decisiv la golul din minutul 29.

Inainte de dubla mansa cu azerii, gruparea elena a disputat doar partide amicale. Olympiakos a fost invinsa doar de catre Salzburg in partidele amicale, scor 0-3. In rest, echipa asteapta debutul noului sezon din Grecia – pentru a intra in ritm. Saptamana trecuta, Baku si Olympiakos s-au intalnit pentru prima oara in istorie, intr-o partida oficiala.

  • Echipa probabila: Tzolakis – Reabciuk, Markovic, Semedo, Androutsos – Kunde, Sourlis, Valbuena – Masouras, Koka, Randjelovic

Olympiakos este echipa mai buna din aceasta deplasare. Fie ca vorbim de experienta, valoarea jucatorului sau calitatea din teren – grecii sunt superiori.

Misiunea insa nu este una facila, pentru ca Neftci Baku are de recuperat un handicap de un singur gol. Tocmai de aceea ma astept ca oaspetii sa marcheze si sa preia initiativa.

Ponturi pariuri Neftci Baku vs Olympiakos

Olympiakos conduce la pauza la pauza, cota 2.40 la Betano

PONTURI PARIURI CHAMPIONS LEAGUE

CITESTE SI

More in Champions League