Connect with us

Champions League

Ponturi pariuri Sporting Lisabona vs Borussia Dortmund – UEFA Champions League

Ponturi pariuri Sporting Lisabona vs Borussia Dortmund

Meciul Sporting Lisabona vs Borussia Dormund, din etapa a 5-a a Grupei C, este un derby prin importanța pe care o are. Ambele echipe au 6 puncte, la mare distanță de liderul Ajax Amsterdam (12 puncte), dar și departe de periculosul loc 4, ocupat de Beșiktaș Istanbul (0p). Jocul se dispută miercuri, 24 noiembrie, de la ora 22:00.

La casele de pariuri, semnele 1 și 2 au cote aproximativ egale, semn că victoria poate fi obținută de ambele formații, în egală măsură. Mizăm, totuși, pe forța nemților, care ar lua o opțiune importantă, dacă ar învinge.

Fiecare echipă are însă atuurile sale. Sporting are o formă bună, fiind fruntașă în Portugalia, iar Borussia Dormtund, la rândul său fruntașă în Germania, este reprezentanta unui campionat, Bundesliga, mai puternic decât cel lusitan.

Sporting Lisabona

Portughezii antrenați de Ruben Amorim au pierdut la limită în tur, 0-1 (gol marcat de olandezul Donyell Malen – 22 de ani), astfel că, deși au golaveraj mai bun, 9-7, ocupă locul 3, cu toate că locul secund, Borussia Dortmund, are același număr de puncte, dar un golaveraj negativ, 4-8.

Campioana din Portugalia, care în vară nu și-a împlinit visul repatrierii lui Cristiano Ronaldo, se ține bine și în campionat. Nu a pierdut în 11 etape, având 9 victorii și două remize, la fel ca și liderul FC Porto. Spre deosebire de Ligă, o trage în spate golaverajul.

De altfel, gruparea „leilor” nu are un golgheter de temut. Vremurile în care Mario Jardel se bătea cu Marius Niculae pentru tricoul cu numărul 9 sunt rămase mult în urmă.

Borussia Dortmund

Deținătoarea Cupei Germaniei a profitat sâmbătă de eșecul din campionat al liderului Bayern Munchen, de care s-a apropiat la un singur punct. La 2-1 cu Sttutgart, olandezul Malen a marcat o dată.

Borussia este tot fără Erling Haaland, accidentare produsă la jocul cu Ajax Amsterdam, din Olanda, 0-4, pe 19 octombrie. Indisponibilitatea norvegianului a dat planurile echipei peste cap, iar olandezul Malen este forțat să iasă la rampă.

Ponturi pariuri Sporting Lisabona vs Borussia Dortmund. Olandezul Malen a marcat în tur, fiind decisiv.

Fotbalistul nordic va fi indisponibil “mai multe săptămâni”, a anunţat antrenorul echipei germane Borussia Dortmund, care depinde mult de atacantul său norvegian. Altfel, nimic sigur.

“Are o accidentare la coapsă care îl împiedică să joace” şi va fi nevoie de “puţin timp” pentru revenirea sa, a declarat tehnicianul lui Dortmund, într-o conferinţă de presă.

“Este timpul să mă concentrez pe vindecarea mea. Voi reveni mai puternic!”, a afirmat Haaland pe Twitter, mesajul fiind însoţit de o fotografie în care mulţumeşte publicului.

Ponturi pariuri Sporting Lisabona vs Borussia Dortmund -> cota 2.62 la Betano pentru semnul 2 (victorie Borussia Bordmund).

CITESTE SI

More in Champions League