Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Champions League

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs OSC Lille – UEFA Champions League

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs OSC Lille

Meciul VfL Wolfsburg vs OSC Lille este programat miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00. Liderul Grupei G se deplasează încărcat de speranțe în Germania, unde va da peste ultima clasată. Este o grupă în care toate formațiile, întinse pe distanța a doar 3 puncte, emit pretenții la calificare.

La casele de pariuri, nemții au prima șansă, dar evoluțiile din ultima perioadă nu îi recomandă favoriți. Este motivul pentru care alegem să mizăm pe forța oaspeților, aflați într-o formă mult mai bună decât a gazdelor.

VfL Wolfsburg

Doar victoria contează pentru Wolfsburg (5 puncte în 5 meciuri). Cu siguranță, riscând în atac, formația germană va lăsa loc mult în apărare, pentru contrele devastatoare ale adversarului.

Meciul nu vine într-un moment deloc fericit pentru Wolfsburg. Echipa nemțească nu se regăsește deloc de o lună încoace. De pe 10 noiembrie, o ține din rău în mai rău. Bilanțul este trist: 4 înfrângeri și o remiză. Nici o victorie, doar nori negri. Schimbarea antrenorului pare iminentă.

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs OSC Lille. Nemții au pierdut la Sevilla

Ultimul joc de campionat, sâmbătă, 0-3 cu Mainz, în deplasare, cu goluri încasate la început și la final (minutele 2, 4 și 90). Nemții au pierdut cu Sevilla și au nevoie de 3 puncte contra francezilor.

În Bundesliga, Wolfsburg a alunecat din frunte (era lider, la un moment dat) până pe locul 8 (20 de puncte adunate în 14 etape). Grosul punctelor a fost colectat în prima parte a sezonului. Acum, este perioada când, fără să vrea, risipește agoniseala.

OSC Lille

Comparativ cu Wolfsburg, Lille a parcursul drumul invers. Startul a fost cel chinuitor, echipa venind după câștigarea titlului și schimbarea antrenorului, iar acum se înregistrează un progres evident. Totuși, în campionat ocupă un modest loc 11 (17 etape scurse).

Francezii sunt șefii grupei de Ligă, cu 8 puncte. Le este suficientă o remiză, pentru a se califica mai departe. Însă, cu doar un punct, nu mai pot fi siguri că vor termina pe prima poziție.

Suprinzătoarea campioană a Franței traversează o perioadă minunată, fără vreun eșec. De la înfrângerea în fața PSG-ului, încasată pe 29 octombrie, a înlănțuit cu spor 4 victorii și 3 egaluri. Și propune un marcator feroce, Johathan David, 21 de ani. Micuțul vârf canadian a punctat și la ultimul joc de campionat, cu Troyes, scor 2-1. El a fost dorit de Inter, înainte să ajungă la Lille.

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs OSC Lille. Jonathan David, canadianul francezilor

În meciurile directe, neașteptată a fost remiza din tur, scor 0-0. Era perioada în care „lupii” nu picaseră definitiv. În 2014, două partide directe, 3-0 pentru Wolfsburg în Franța și 1-1 în Germania. Erau grupele Ligii Europa.

Pe atunci, la gruparea germană juca belgianul Kevin de Bruyne, care a marcat în meciul terminat la egalitate. I-a răspuns cu o reușită conaționalul Divock Origi, pe atunci la Lille (acum este legitimat la Liverpool). La Wolfsburg evoluau, în afara belgianului ajuns star la Manchester City, nume precum Bendtner, Perisic, Vieirinha, Caliguri, Luiz Gustavo.

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs OSC Lille -> cota 1.65 la Unibet pentru șansă dublă X2.

CITESTE SI

More in Champions League