Connect with us

Champions League

Ponturi Rakow vs Flora Tallinn – Preliminarii UCL

Ponturi Rakow vs Flora Tallinn

Ponturi Rakow vs Flora Tallinn – Preliminarii UCL

Rakow da piept cu Flora Tallinn in turul 1 preliminar UEFA Champions League. Mansa tur se va desfasura marti, 11 iulie 2023, de la ora 21:00, pe „Mijeski Stadion Pilkarski Rakow”.

Diferenta de valoare se reflecta si in cota oferita polonezilor la victorie de catre Betano, doar 1.20. Avem o alternativa ceva mai buna la goluri acolo unde prim 1.65 la „peste 2.5”.

Prezentare cote Betano – Rakow vs Flora Tallinn

Ponturi Rakow vs Flora Tallinn

Rakow

„Medaliki” vin dupa primul titlu cucerit in prima liga poloneza, asta dupa ce veneau dupa doua locuri secunde consecutive. A fost un sezon excelent facut de gazdele de astazi, care au terminat in fruntea clasamentului din Ekstrklasa cu un avans de 9 puncte de mult mai titrata echipa, Legia Varsovia.

Inaintea acestui debutul din preliminarii, trupa pregatita de la 1 iulie de Dawid Szwarga a disputat 3 meciuri amicale. Au bifat doua victorii cu 2-1 printre care una si cu cei de la „U” Cluj si au suferit un esec in fata Slaviei Praga.

Este una dintre cele mai bine cotate formatii prezente in acest prim tur preliminar din Champions League. Lotul lor este evaluat undeva la 39.53 milioane de euro la ora actuala. Un aspect la care stau mult mai bine in comparatie cu cei de la Flora.

Echipa probabila: Kovacevic; Petrasek, Arsenic, Svarnas; Tudor, Papanikolaou, Lederman, Carlos; Yeboah, Piasecki, Gutkovskis

Flora Tallinn

Echipa din capitala Estoniei a facut un campionat formidabil in 2022, atunci cand au terminat campionatul cu un total de nu mai putin de 97 de puncte. Din cele 36 de etape, remarcam ca au bifat nu mai putin de 31 de victorii, 4 egaluri si un singur esec.

Baietii lui Jurgen Henn se afla in plin sezon, acolo unde se afla pe locul 2 in Meistriliiga. Sunt la egalitate de puncte cu rivali din capitala, Levadia. Au aratat o ofensiva excelenta la nivel intern, reusind sa marcheze de 47 de ori in cele 20 de meciuri consumate.

Sezonul precedent european s-a incheiat foarte rapid pentru ei, fiind eliminati inca din turul 1 preliminar Conference League de catre finlandezii de la SJK. Mult mai bine s-au descurcat in urma cu doua stagiuni cand au ajuns in premiera in grupele unei competitii europene.

Echipa probabila: Grunvald; Lilander, Kuusk, Hussar, Seppik; Kreida, Vassiljev, Miller; Ojamaa, Alliku, Reinkort

Ponturi Rakow vs Flora Tallinn

Toate argumentele sunt de partea lui Rakow inaintea acestui prim meci oficial din acest sezon. O intalnesc pe campioana Estoniei care se afla in plin campionat, insa nu este un aspect ce ma sperie sa nu merg pe o victorie a polonezilor, avand in vedere diferenta clara de calitate. Cred ca polonezii vor intra foarte concentrati si isi vor etala valoarea superioara inca din prima mansa.

Ponturi Rakow vs Flora Tallinn – 1& Peste 2.5 goluri –> Cota 1.75

More in Champions League