Connect with us

Champions League

Ponturi Zalgiris vs Struga – Preliminarii UCL

Ponturi Zalgiris vs Struga

Ponturi Zalgiris vs Struga – Preliminarii UCL

Mansa tur din prima runda preliminara UEFA Champions League le aduce fata in fata pe Zalgiris si Struga. Intalnirea se va consuma marti, 11 iulie 2023, la ora 19:00, si va avea loc pe „LFF stadionas”.

Campioana Lituaniei primeste statut de favorita, fiind cotata cu 1.60 de catre agentiile de pariuri online. Avem o alternativa buna si la goluri, acolo unde primim 1.98 la „peste 2.5”.

Prezentare cote Betano – Zalgiris vs Struga

Ponturi Zalgiris vs Struga

Zalgiris

Formatia din Vilinius a cucerit in 2022 titlul cu numarul 10 in Lituania, acolo unde au castigat campionatul intr-o maniera categoric, terminand cu un total de 84 de puncte. Remarcam faptul ca urmatoarea clasata a avut cu 21 de puncte mai putin.

Trupa pregatita de Vladimir Cheburin se afla in plin campionat la ora actuala. Sunt pe locul secund in A Lyga, cu 49 de puncte, la 3 distanta de liderul FK Panevezys. Inaintea partidei de asatazi, campioana Lituaniei traverseaza o forma excelenta ce le-a adus 4 triumfuri consecutive.

La nivel european au o experienta mult mai vasta decat cea a adversarilor. Anul trecut au reusit sa ajunga in premiera in grupele Conference League, acolo unde au terminat ultimi, cu 5 puncte, intr-o grupa din care au mai facut parte semifinalista FC Basel, Slovan Bratislava si Pyunik.

Echipa probabila: Duka; Bopesu, Vucur, Hnid, Pavelic; Gorobsov, Milickovic, Kendysh, Verbickas; Oyewusi, Kazlauskas

Struga

Clubul infiintat doar in urma cu 8 ani vine dupa primul titlu cucerit din istorie. O surpriza destul de mare avand in vedere ca la nivel de lot nu se numarau printre favoriti, insa au reusit sa rastoarne calculele hartiei si sa castige campionatul cu un avans de 10 puncte la finalul celor 30 de etape.

Un aport foarte important la aceasta performanta l-a avut Besart Ibraimi care a iesit golgheter cu 19 reusite. Jucatorul in varsta de 36 de ani este cu siguranta principalul pericol ofensiv din tabara oaspetilor. Aici il putem trece si Bunjamin Shabani care de asemenea a izbutit sa marcheze de 12 ori in campionatul trecut.

Sunt doar pentru a doua oara prezenti in cupele europene. Precedenta lor aparitie s-a consumat in stagiunea 2021-22. Atunci jucau tot in compania unei echipe din zona Baltica, insa cu o echipa din Letonia, FK Liepaja. Au fost eliminati rapid atunci din competitie cu scorul general de 2-5.

Echipa probabila: Kjosevski; Malikji, Krivanjeva, Radic, Merxhani, Neziri; Bojku, Kocoski, Shabani; Muharem, Ibraimi

Ponturi Zalgiris vs Struga

Balana inclina catre o victorie a lui Zalgiris din punctul meu de vedere. Campioana Lituaniei se afla in plin campionat, lucru care ii avantajeaza in mod clar. Experienta europeana este si ea de partea trupei din Vilinius, iar nu in cele din urma, terenul propriu este un alt factor ce ii avantajeaza. Struga este doar la a doua experienta europeana din istorie, iar din punct de vedere valoric sunt clar sub cel al adversarilor. Cota de 1.60 oferita la victoria gazdelor mi se pare una excelenta.

Ponturi Zalgiris vs Struga – 1 Solist –> Cota 1.60

More in Champions League