Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Vancouver Canucks vs Minnesota Wild – Ponturi hochei NHL – 03/08/2020

Vancouver Canucks vs Minnesota Wild – Ponturi hochei NHL

În dimineața zilei următoare, începând cu ora 05:30, ora României, Rogers Place este gazda confruntării dintre Vancouver Canucks vs Minnessota Wild

În cazul în care nu cunoașteți sistemul stabilit pentru desfășurarea acestei competiții (arenele de joc, programul echipelor, etc),în articolul următor găsești absolut toate informațiile dorite ( —> Accesează link <— )

Vancouver Canucks Logo (2008) | Brands of the World™ | Download ...Vancouver Canucks vs Minnesota WildMinnesota Wild | Brands of the World™ | Download vector logos and ...

Informații Canucks

Au terminat stagiunea pe locul al 7-lea, obținând 78 de puncte în 69 de confruntări disputate. Înainte de stoparea competiției, Canucks nu traversa o perioadă tocmai bună, fiind într-o scădere vizibilă de formă. Având doar două victorii în ultimele 7 confruntări. Timp în care au marcat 18 goluri, iar partea defensivă a cedat de 28 de ori. Vin după înfrângerea suferită în presezon, scor 4-1, împotriva celor de la Winnipeg Jets. Roussel find în acest duel singurul marcator al echipei.

Pettersson și Miller sunt cei mai importanți jucători din lot. În acest sezon, cuplul suedezo-american a înregistrat 138 de puncte. Ambii sunt la egalitate de goluri marcate, având în palmares 27 de schimbări ale tabelei de marcaj.

Pentru seria cu Wild, Green Travis nu se va putea baza pe serviciile lui atacantului Joshua Leivo. Canadianul a fost titularizat în 36 de confruntări, reușind să acumuleze un număr de 19 puncte, 7 goluri marcate și 12 pase decisive.

Fanii echipei se aștepta ca pentru primul meci din serie, Jacob Markstrom să fie portarul titularizat. În cele 43 de meciuri susținute, suedezul a acumulat o medie de 2,75 goluri marcate și un procentaj de 91,43% la salvări.

În cele 69 de confruntări, Canucks a dobândit o medie de 3,3 goluri marcate per meci, în timp ce compartimentul defensiv avea să cedeze de 3,1 ori. Din păcate, lucrurile nu stau atât de bine când vine vorba despre duelurile susținute pe teren străin. În deplasare, Vancouver a realizat o medie de 2,88 goluri marcate, iar defensiva a încasat numai puțin de 3,53 goluri.

Informații Wild

Pauza cauzată de pandemia de COVID-19, a găsit formația din Minnesota situându-se pe a 10-a poziție, cu 77 de puncte acumulate în cele 69 de meciuri susținute. Fiind la doar un singur punct distanță față de adversa întâlnită în această serie.

Forma echipei înainte de încetarea competiției era una foarte bună, aceștia desenând 6 victorii în ultimele 9 confruntări. Timp în care au marcat numai puțin de 35 de goluri, iar compartimentul defensiv a cedat 27 de modificări ale tabelei.

Vin după înfrângerea din presezon, scor 2-3, împotriva celor de la Colorado Avalanche. Dumba și Stall fiind cei doi jucători care au reușit să puncteze pentru tigrii. Ambele goluri ale Minnesotei au fost marcate în prima repriză a meciului.

Pe la începtul anului, vorbeam despre problemele apărute în acea perioadă la echipă. Bruce Boudreau era demis din poziția de antrenor principal, Jason Zucker era cedat pinguinilor, iar relațiile dintre jucători&suporteri și conducere erau destul de reci. Între timp, lucrurile au început să intre ușor, ușor pe făgașul normal. Dean Evanson a fost numit antrenor principal, patronii echipei au adus 3 noi jucători foarte interensanți (Galchenyuk, Addison Calen și Kirill Kaprizov), iar relațiile dintre suporteri și conducere par să se fi calmat. Bine, cel puțin până când cei de la Wild vor trece din nou printr-o perioadă proastă.

Pentru primul meci din serie, personal mi-ar face plăcere să-l văd pe Alex Stalock titular. Mi se pare un apărător foarte bun, chiar dacă la cei 33 de ani ai săi poate deveni ușor uzat. În cele 38 de confruntări în care a fost desemnat responsabil cu menținerea buturilor intacte, Stalock a acumulat o medie de 2,65 goluri încasate și un procentaj de 91,04% la salvări.

Wild deține o medie de 3,18 goluri marcate/încasate per meci, iar pe teren străin, compartimentul ofensiv reușește să puncteze de 3,24 ori, în timp ce apărarea cedează minim 3,40 schimbări de tabelă.

Stanley Cup Qualifying Round Preview: Vancouver Canucks vs ...

Program serie Vancouver Canucks – Minnesota Wild

  • Joc 1: Minnesota Wild vs Vancouver Canucks, 3 august 2020, ora 05:30
  • Joc 2: Minnesota Wild vs Vancouver Canucks, 5 august 2020, ora 05:45
  • Joc 3: Vancouver Canucks vs Minnesota Wild, 6 august 2020, ora 23:00
  • Joc 4: Vancouver Canucks vs Minnesota Wild
  • Joc 5: Minnesota Wild vs Vancouver Canucks

Concluzie&Pronostic

Am mari așteptări de la Wild în această serie. În stagiunea curentă, aceștia au demonstrat că în deplasare pot pune probleme oricărui adversar, 8 victorii și 3 înfrângeri este bilanțul acestora în ultimele 11 confruntări susținute pe teren străin. Așa cum am spus mai sus, au fost aduși trei noi hocheiști care merită atenție maximă. Sunt jucători tineri care pot crește extrem de mult nivelul de joc al echipei. Rămâne de văzut dacă aceștia vor fi introduși în primul joc din serie. De această dată, Canucks este formația care întâmpină probleme. În mod normal, acest meci trebuia să se joace pe terenul celor de la Canucks, dar din păcate, ne confruntăm cu aceast virus. Așadar, meciurile din play-off-ul NHL au fost grupate să se dispute pe doar două arene, ScotiaBank și Rogers Place.

Revenind la problemele echipei Canucks, aceștia sunt nevoiți să-și dispute departe de casă fiecare duel din play-off, iar în deplasare, Vancouver nu strălucește absolut deloc. Din punctul meu de vedere, Wild nu va pierde acest prim joc, sau cel puțin nu în timpul regulamentar.

Am ales să investesc în pronosticul X2, la o cotă de 1,55 oferită de Betano

Mult succes!

Acest pronostic se poate paria la BETANO! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Hochei