Ponturi tenis – 03.11.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 03.11.2020

 Lista cu Ponturi tenis – 03.11.2020  este pregatita si contine 10 pronosticuri. Majoritatea partidelor se disputa la turneul ATP de la Paris. Este cel mai important turneu care se desfasoara in aceasta saptamana pe hard indoor. Tsitsipas, Nadal, Medvedev sunt printre cei mai importanti participanti la turneu.

 

Bilant pana in acest moment pentru luna noiembrie: 1 WIN, 1 LOST

Ugo Humbert ii poate pune probleme grecului Tsitsipas ?

Sincer, ma astept la o partida mult mai echilibrata decat o arata cotele. Este clar ca grecul Tsitsipas e jucatorul mult mai valoros si talentat, dar si Humbert vine din urma. Francezul a trecut ieri de Ruud in 3 seturi dupa ce acum 2 saptamani castiga turneul de la Antwerp in fata lui De Minaur. Jocul acestuia arata destul de bine, consider ca are destule arme cu care ii poate pune probleme grecului.

Personal, Tsitsipas nu ma impresioneaza mai deloc in acest sezon. Daca ma intrebati pe mine, este mult sub jucatorul din sezonul precedent. In ultima partida, cu Dimitrov, grecul pierdea in decisiv. Cele mai mari probleme le-a avut la serviciul 2, Dimitrov a castigat aproape 50% din mingi pe returul 2 al acestuia. Ramane totusi un jucator sclipitor, in cea mai buna forma a sa a demonstrat ca poate invinge pe oricine.

Daca ne uitam strict la forma curenta, cred ca Humbert are o sansa buna in acest meci. Pe lista de recomandari gasiti 2 pronosticuri pentru aceasta partida, Humbert nu pierde la mai mult de 4 game-uri diferenta si peste 19.5 game-uri in meci. 

Personal anticipez un duel lung, cu cel putin 1 TIEBREAK in meci, din acest motiv am ales si varianta game-urilor pentru aceasta partida. Suprafata este destul de rapida aici, in meciurile de ieri am avut parte de foarte multe game-uri, mai ales in primul set al partidelor.

Toate partidele pe care le-am recomandat se pot juca la BETANO. 

COTE MARITE PENTRU REAL MADRID – INTER MILANO