Ponturi tenis – 25.10.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 25.10.2020

Salutare !  Lista cu Ponturi tenis – 25.10.2020 contine 8 recomandari. Avem parte astazi de finalele turneelor ATP de la Koln si Antwerp. La WTA Ostrava, Azarenka si Sabalenka se vor duela pentru trofeu, in timp ce Huesler si Van De Zanschlup cauta sa castige trofeul de la Ismanning.

 

Va recomand sa alegeti doar pronosticurile care va inspira si sa va intocmiti singuri biletele. Lista cu recomandari are rolul de a va inspira, nu recomand sa se joace toate pronosticurile pe un singur bilet.

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie : 46 WIN, 31 LOST

Marc – Andrea Huesler cauta sa castige al doilea trofeu al acestui sezon in finala de la Ismanning

De la ora 15:00, Huesler cauta sa castige al doilea trofeu din acest an, in finala turneului Challenger de la Ismanning, Germania. Elvetianul are o serie 9 victorii la rand, inceputa la Sibiu, turneu pe care l-a si castigat acum aproximativ o luna.

Pentru lista cu recomandari am ales pronosticul mai safe, Huesler castiga minim un set. Chiar daca este un jucator care evolueaza in mare parte pe zgura, acesta a facut o saptamana foarte buna pe hard-indoor. A trecut de jucatori mult mai buni decat cei ai adversarului de astazi, Brown, Schnurr, Korda si Hoang fiind jucatorii eliminati de acesta. Inafara de partida cu Korda, elvetianul a cedat set in fiecare partida jucata.

Cred ca astazi este capabil sa-i fure un set olandezului Van De Zandschlup, de ce nu chiar sa si castige in fata acestuia. Huesler este jucator de mana stanga, il va incomoda serios pe olandezul de 25 de ani.

Toate partidele pe care le-am recomandat se pot juca la BETANO. 

COTE SPECIALE LA 888 PENTRU VOLUNARI CU CFR CLUJ!