Ponturi tenis – 31.10.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 31.10.2020

Salutare tuturor !  Lista cu Ponturi tenis – 31.10.2020  este pregatita si contine 8 pronosticuri. Ieri am reusit din nou un bilant pozitiv, 5 WIN-uri si 3 LOST-uri. Per total stam bine in aceasta luna in ceea ce priveste procentajul de pronosticuri castigate.

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie : 61 WIN, 41 LOST

Daniel Evans arata excelent pe hard indoor 

Jucatorul din Marea Britanie s-a calificat in semifinale la Viena dupa victoria in fata lui Grigor Dimitrov in 3 seturi. Acesta bifase si saptamana trecuta semifinale la Antwerp, era eliminat de catre Humbert, castigatorul turneului. Cu o singura infrangere in ultimele 7 meciuri, Evans se simte excelent in aceste conditii de joc. Serviciul acestuia pe aceasta suprafata este foarte eficient, reuseste sa iasa din game-urile cu “probleme” datorita serviciului variat si puternic.

Acesta sta foarte bine si la capitolul defensiva, loveste mingea foarte bine de pe baseline, tinandu-si mai mereu adversarii mult in spatele terenului. Cred ca se va impune si astazi in partida cu Sonego, italianul a reusit victoria carierei, l-a eliminat pe sarbul Novak Djokovic.

Chiar daca a reusit aceasta victorie, Sonego se impaca mult mai bine cu suprafetele lente, pe zgura simtindu-se cel mai bine. Evans este mult mai acomodat cu aceasta suprafata si consider ca are mult mai multe arme decat italianul. Totodata, nu cred ca Sonego va reusi sa joace si astazi la acelasi nivel ca si ieri in partida cu Djokovic. Sarbul a fost destul de modest, as zice ca a jucat undeva la 40% din capacitate, comitand foarte multe erori nefortate.

Pronosticul pentru partida Evans – Sonego este: Evans castiga meciul, cota 1.65 oferita de cei de la Betano. 

Toate partidele pe care le-am recomandat se pot juca la BETANO. In opinia mea, au cea mai buna oferta de pariere pe tenis.

VEZI LISTA CU RECOMANDARI DIN FOTBAL PENTRU ACEST WEEKEND