Ponturi tenis Alcaraz vs Medvedev – Wimbledon

Ponturi tenis Alcaraz vs Medvedev
Ponturi tenis Alcaraz vs Medvedev - sursa foto: skysports.com

Ponturi tenis Alcaraz vs Medvedev – Wimbledon

Joi, in data de 1 iulie, nu inainte de ora 17:00, Carlos Alcaraz si Daniil Medvedev se vor intalni intr-o partida ce conteaza pentru runda a doua de la Wimbledon.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Medvedev este favorit cert in aceasta confruntare. La Betano, acesta primeste cota 1.09, in timp ce Alcaraz are cota 8.25.

Cotele de la Betano pentru Alcaraz vs Medvedev

Alcaraz

Din punct de vedere al performantelor, dar si al experientei, este mult sub nivelul adversarului sau, fiind totusi un jucator de doar 18 ani, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste ca outsider la casele de pariuri.

Ibericul este doar la a treia sa prezenta pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. Inainte de Wimbledon, anul acesta a luat parte la Australian Open si la Roland Garros. A fost eliminat in turul al doilea, respectiv turul al treilea.

In primul tur de la turneul londonez, Alcaraz a avut serioase probleme, castigand greu duelul cu Uchiyama. S-a impus cu 3-2, dupa mai bine de patru ore de joc.

Medvedev

Este mult peste nivelul adversarului sau, fiind in primul rand mai in varsta, astfel ca are mai multe sezoane in circuitul ATP, dar si performante mai mari obtinute de-a lungul anilor.

Rusul are in palmares 11 titluri, printre care le putem aminti pe cele de la Turneul Campionilor, Paris, Shanghai si Cincinnati. De asemenea, se poate mandri si cu doua finale de Grand Slam, la US Open in 2019 si la Australian Open in 2021.

De mentionat faptul ca acesta nu a depasit niciodata turul al treilea de la Wimbledon. Are insa pretentii mari la aceasta editie, mai ales ca vine dupa un succes la Mallorca, acolo unde s-a impus dupa o finala cu Querrey.

Ponturi tenis Alcaraz vs Medvedev

Medvedev este in forma, odata cu succesul obtinut in fata lui Struff in primul tur de la Wimbledon ajungand la cinci victorii consecutive. Alcaraz este totusi un jucator lipsit de experienta, asa ca pare greu de crezut ca va face fata in acest duel. Asadar, mizam pe un succes in minimum de seturi in favoarea jucatorului rus.

Ponturi tenis Alcaraz vs Medvedev: 0-3 Medvedev -> cota 1.65