Ponturi tenis Alex De Minaur vs Jordan Thompson – ATP Hertongenbosch

Ponturi tenis Marco Cecchinato vs Alex de Minaur

Ponturi tenis Alex De Minaur vs Jordan Thompson este o infruntare ce conteaza pentru sferturile de finala ale turneului de la Hertongenbosch, ce se va juca astazi, nu mai devreme de 16:00.

◘ Alex De Minaur

Este unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori din circuitul ATP. La doar 20 de ani, acesta prezinta o amenintare chiar si pentru cei mai experimentati si titrati tenismeni. In intreaga sa cariera, a castigat doar un singur titlu, chiar in acest an, la Sydney. In turneele de Grand Slam nu a depasit niciodata turul al treilea, la openul francez recent incheiat ajungand doar pana in turul secund, pierzand cu Pablo Carreno-Busta, dupa ce trecuse de Bradley Klahn. La turneul de la Hertongenbosch nu a inceput din primul tur, jucand direct din optimi. A dat piept cu Andrea Seppi, pe care l-a invins fara emotii, castigand cu 2-0.

◘ Jordan Thompson

Este outsider in aceasta confruntare, asa cum era si normal, fiind ce-i drept un jucator mai slab. Acesta nu detine vreun titlu in palmares, in timp ce la turneele de mare slem, ca si adversarul sau, nu a depasit vreodata turul al treilea, realizand aceasta performanta chiar in acest an, la Roland Garros. Spre deosebire de Alex De Minaur, Jordan Thompson a inceput din primul tur la turneul olandez. A dat piept cu Tommy Paul, invingandu-l cu 2-1, impunandu-se apoi fara set pierdut in fata lui Frances Tiafoe.

Alex De Minaur a castigat cele doua infruntari cu Jordan Thompson, ambele fara set pierdut. Ne asteptam ca jucatorul in varsta de 20 de ani sa triumfe si in aceasta confruntare, fiind ce-i drept mai bun. Casele de pariuri ofera o cota de 1.50 pentru acest pronostic, in care noi avem incredere.

• Ponturi tenis Alex De Minaur vs Jordan Thompson: De Minaur castiga -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com