Ponturi tenis Alexandrova vs Bolsova Zadoinov – Roland Garros

Ponturi tenis Alexandrova vs Bolsova Zadoinov - Roland Garros

Ponturi tenis Alexandrova vs Bolsova Zadoinov: sambata, in turul al treilea din cadrul Roland Garros 2019, Ekaterina Alexandrova o intalneste pe Bolsova Zadoinov.

Sursa foto: tenisite

Ekaterina Alexandrova

Pe locul 58 in lume, Ekaterina Alexandrova a reusit in primele doua meciuri de la Roland Garros sa fie superioara adversarelor. De fiecare cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, in primul tur a trecut in doua seturi de Mihaela Buzarnescu (6-4, 6-4). A jucat la fel de bine si in turul secund, cand in fata sa a fost Samantha Stosur.

Desi a stat pe teren doua ore si 16 minute, Alexandrova a fost cea care a mers mai departe. A reusit sa intoarca scorul, dupa 3-6 in primul set, a controlat susprinzator jocul. Astfel, la finalul meciului, Ekaterina a foat cea care s-a impus, scorul final fiind 3-6, 6-1, 6-4.

Aliona Bolsova Zadoinov

Prezenta foarte buna pe tabloul principal pentru o sportiva care a venit din calificari. Aliona Bolsova Zadoinov si-a inceput aventura numita Roland Garros 2019 inca din calificari. S-a descurcat bine, desi a pierdut un singur set, a intrat pe tabloul principal. In primul meci a dispus in doua seturi de Vera Zvonareva, 6-4, 6-2.

Meciul din setul al doilea a fost bine jucat, avand in vedere ca a avut nevoie de mare putere de contrare. Desi a evoluat contra unei jucatoare mai experimentate, Sorana Cirstea, a castigat tot in doua seturi. Au fost doua tie-break-uri, unde Aliona a stiut sa puna presiune cand a fost cazul, 7-6(5), 7-6(3) a fost scorul.

Desi este usor favorita la agentiile de apriuri, Alexandrova nu are un meci deloc usor. Din contra, cred ca nivelul jocului aratat de Bolsova Zadoinov este posibil sa aiba un cuvant serios de spus. Ea a servit bine si in meciul contra Soranei, drept pentru care astept din partea si daca pierde, sa nu o faca la mai mult de cinci game-uri.

Ponturi tenis Alexandrova vs Bolsova Zadoinov: Aliona Bolsova Zadoinov +5.5 game-uri, cota 1.44 la Betano