Ponturi tenis Alexandrova vs Stosur – Roland Garros

Ponturi tenis Alexandrova vs Stosur

Ponturi tenis Alexandrova vs Stosur: in turul al doilea al competitiei Roland Garros, Ekaterina Alexandrova si Samantha Stosur se vor infrunta.

Ekaterina Alexandrova

Rusoaica la origini, Ekaterina Alexandrova este cotata cu sansa a doua la agentiile de pariuri. Unibet ofera o cota de 2.10 pentru o victorie in meciul de joi. De opt ani la profesionisti, aceasta nu a reusit pana in prezent sa castige un trofeu important. Totodata, 2019 este anul in care a reusit sa atinga cele mai inalte faze la turneele de Grand Slam.

Alexandrova se afla pe locul 58 in clasamentul WTA, forte aproape de cea mai buna clasare din cariera. Ar putea urca in ierarhia, avand in vedere ca tocmai si-a egalat cea mai buna prestatie la Roland Garros, respectiv turul al doilea. Acest lucru a fost posibil dupa ce a  . Cele doua s-au infruntat luni, Ekaterina Alexandrova castigand cu 6-4, 6-4.

Samantha Stosur

Fosta jucatoare de top 10, este departe de forma pe care o avea in urma cu opt ani. Samantha Stosur este si una dintre cele mai in varsta jucatoare de pe tabloul principal. La cei 35 de ani ai sai, a reusit in primul tur sa se impuna relativ lejer. Australianca a reusit atunci sa dispuna cu 6-2, 7-6 (3), in fata Barborei Strycova.

De altfel, Roland Garros este unul dintre cele doua turnee de Grand Slam unde a reusit sa joace in ultimul act. S-a intamplat in 2010, cu un mai tarziu ea castiga US Open. Totusi, aceste performane au avut loc cu mult timp in urma, iar acum este o jucatoare modesta, aflata pe locul 96 in clasmentul general.

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit pana acum. Asa cum au inceput sezonul pe zgura, este greu de spus ca vreuna are avantaj. Poate, Alexandrova sta mai bine din punct de vedere al varstei. Pe de alta parte, Stosur are ruperi de ritm, uneori loveste in forta si forteaza adversarele sa greseasca. Acesta este un avantaj, care ar putea conta decisiv.

Ponturi tenis Alexandrova vs Stosur: victorie Samantha Stosur, cota 1.73 la Unibet