Ponturi tenis Anisimova vs Begu – Roland Garros

Ponturi tenis Anisimova vs Begu

Ponturi tenis Anisimova vs Begu: sambata, 1 iunie 2019, in turul 3 al Roland Garros 2019, Amanda Anisimova o intalneste pe Irina Begu. Duelul are loc pe terenul 1, nu inainte de ora 18:00.

Sursa foto: gsp

Amanda Anisimova

Americanca Amanda Anisimova are prima sansa in acest duel. Aflata pe locul 51 WTA, aceasta a oferit o replica foarte buna in primel doua meciuri disputate. Intai a avut in fata o jucatoare modesta, Tag, de care a trecut repede, in nici macar o ora de joc, 6-3, 6-1. A urmat un joc in care a intalnit-o pe numarul 11 WTA, Aryna Sabalenka.

Datorita unei deplasari foarte bune in teren, americanca a reusit sa castige surprinzator de lejer.  Astfel, dupa o ora si un sfert de joc, Amanda Anisimova s-a impus cu 6-4, 6-2. Totusi, desi a oferit posibilitatea adversarei sa faca multe break-uri, ea a reusit sa salveze o parte buna dintre acestea, acolo s-a facut diferenta.

Irina Begu

Inceputul turneului nu anunta acest joc bun facut de Irina Begu. Desi nu venea deloc dupa o perioada convingatoare, sportiva din Romania a reusit sa se califice dupa un comeback de senzatie. Daca in primul tur a avut un duel usor transat, 6-1, 6-1 a fost scorul meciului cu chinezoaica Zhu. Lucrurile nu au mai fost asa de simple in meciul contra Muchovei. Dupa aproape doua ore de joc, Irina Begu s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-4.

Daca in primul set al meciului cu Muchova a pierdut propriul serviciu in trei randuri, in urmatoarele doua seturi a mai cedat de doua ori pe propriul serviciu.

Lucrurile nu sunt atat de simple la nivelul acesta. Cu toate acestea, Anisimova a avut o deplasare ceva mai buna in teren, acest lucru ma astept sa fie si cel care face diferenta. Serviciul lui Begu nu a fost unul atat de convingator cat sa isi puna in mare dificultate adversarele.

Ponturi tenis Anisimova vs Begu: victorie Amanda Anisimova, cota 1.42 la Unibet