Ponturi tenis Anisimova vs Cirstea – Wimbledon

Ponturi tenis Anisimova vs Cirstea

Ponturi tenis Anisimova vs Cirstea: in primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului, Amanda Anisimova o intalneste pe Sorana Cirstea. Partida urmeaza sa se joace la o ora anuntata ulterior de organizatori.

Sursa foto: tenisinfo

Amanda Anisimova

Intrata de putin timp in circuitul profesionist al tenisului, Amanda Anisimova se afla pe locul 26 in clasamentul WTA. Este un loc meritat pentru o pustoaica, in varsta de 17 ani. A cunoscut deja succesul, pentru ca in 2019 a reusit sa se descurce foarte bine in ceea ce priveste turneele de Mare Slem. Desi este tanara, a abordat Australian Open cu mare curajos, reusind sa ajunga in turul al patrulea.

Cea mai buna performanta in ceea ce priveste participarile sale la turnee importante, ea a venit la French Open. A ajuns pana in semifinale, eliminata fiind de cea care avea sa castige, Ashleigh Barty. A luat deja miza unor jocuri jucate pe iarba, participand la Mallorca. Dupa trei meciuri, a trebuit sa se declare invinsa de Belinda Bencic, in fata careia s-a predat cu 2-6, 2-6.

Sorana Cirstea

Sorana Cirstea nu a prea iesit cu nimic in evidenta in ultimul timp, ci prin aparitia incendiara pe care a avut-o din punct de vedere al vestimentatiei. De altfel, ea nu a mai jucat un meci oficial de o luna de zile, timp in care s-a antrenat. Ultima partida pe care aceasta a disputat-o, a fost in turul al doilea de la French Open, de unde a si fost eliminata.

Anul trecut nu a lasat o impresie asa buna la Wimbledon. Cu toate astea, nu a parasit competitia din turul inaugural, ci dupa ce a disputat al doilea meci. A fost atunci un meci pierdut in set decisiv, cu rusoaica Rodina. De asemenea, cele mai multe meciuri jucate de Sorana in ultimele trei luni au avut set decisiv.

Este pentru prima oara cand cele doua jucator vor sta fata in fata. Asa cum o arata forma de moment, Anisimova pare sa fie mai avantajata de ultimele rezultate. Tot ea a inceput deja pregatirea pe iarba, luand pulsul meciurilor cu miza. Drept urmare, cu parere de rau, dar am sa aleg o victorie lejera a Amandei, cu cel putin patru game-uri diferenta.

Ponturi tenis Anisimova vs Cirstea: Anisimova -3.5 game-uri, cota 1.50 la Betano