Ponturi tenis Australian Open – 10.02.2021

ponturi tenis

 

Ponturi tenis Australian Open – 10.02.2021

  Ponturi tenis Australian Open – 10.02.2021. Pentru a 3-a zi de Australian Open am pregatit 12 pronosticuri. Bilantul pana in acest moment pentru lista cu recomandari este urmatorul: 21 de pronosticuri castigatoare din 25 oferite. Pe langa asta, am reusit sa inverzim si 2 bilete in cota 5+ pana in acest moment.

 

AUSTRALIAN OPEN 2021 – CINE TRANSMITE, FAVORITI SI COTE  

Ponturi Pariuri Australian Open 2021
sursa foto ausopen.com

Recital de game-uri in partida Nick Kyrgios vs Ugo Humbert ?

In mod normal asa ar trebui. Bookmakerii anticipeaza o partida echilibrata si sincer, la asta ma astept si eu. Chiar daca Kyrgios joaca acasa in fata fanilor, jocul acestuia scartaie in unele momente. Australianul comite si destul de multe erori nefortate, incercand sa impresioneze publicul cu loviturile sale spectaculoase.

Chiar daca feeling-ul imi spune ca Nick se va impune pana la urma, am ales sa mizez pe game-uri in aceasta partida. Amandoi au un serviciu extrem de puternic si bine plasat, lucru care se datoreaza in mare parte inaltimii(1.93 m, respectiv 1.88 m). Cei doi s-au mai intalnit o singura data in circuit, in 2020 la Acapulco. Kyrgios se retragea atunci dupa primul set, acuzand probleme medicale. Pe langa serviciul acestora, ma bazez foarte mult si pe faptul ca vom avea o partida cu cel putin 4 seturi sau decisa in set decisiv. Chiar daca pleaca cu sansa a doua, Humbert este capabil de lovituri foarte spectaculoase din spatele terenului. A demonstrat-o in 2020 dupa perioada de pauza cand a reusit sa ajunga pana pe locul 30 ATP. 

Linia de 35.5 game-uri setata de BETANO cred ca se va depasii destul de usor in aceasta noapte. 

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 !

Lista cu recomandari contine pronosticuri care se pot juca la BETANO !