Ponturi tenis Azarenka vs Tomljanovic – Wimbledon

Ponturi tenis Azarenka vs Tomljanovic - Wimbledon

Ponturi tenis Azarenka vs Tomljanovic: miercuri, 3 iulie 2019, nu inainte de ora 13:00, Vika Azarenka va juca in compania Ajlei Tomljanovic. Este un meci din turul al doilea din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Sursa foto: tenisworldusa

Victoria Azarenka

Fost lider mondial, Victoria Azarenka a ajuns acum pe locul 40 in clasamentul general. Aceasta scadere s-a intamplat dupa problemele pe care le-a avut in viata personala. De aici si rezultatele din 2019, care au fost dezamagitoare, totul culminand cu eliminarea din turul al doilea de la Roland Garros. Totusi, sportiva din Belarus a oferit un joc destul de bun in primul tur al competitiei londoneze.

Victoria Azarenka a reusit ca in primul duel programat la Wimbledon 2019, sa castige destul de usor. Desi meciul a avut doua seturi, ambele terminate cu 6-4, a durat o ora si jumatate. Au fost game-uri disputate, trei break-uri ale bielorusei au fost cele care au facut diferenta.

Ajla Tomljanovic

Jucatoare din Australia nu a iesit cu nimic in relief, cel putin jocul din 2019 nu a fost cu nimic iesit din comun. O jucatoare de pluton, mereu in expectativa, a reusit acum prima ei calificare din turul secund. La Australian Open si la Roland Garros, cele doua turnee de Grand Slam la care a luat parte in acest an, a iesit din primul tur.

Cu toate acestea, Ajla Tomljanovic a reusit sa sa faca un meci foarte bun in primul set. Neasteptat de usor s-a impus aceasta in jocul cu Daria Kasatkina, sportiva de care a trecut cu 6-3, 6-1. A fost un meci care a durat putin, australianca iesind invingatoare dupa o ora si sapte minute de stat pe teren.

O singura data a mai avut loc duelul Azarenka vs Tomljanovic, duel care se intampla in 2015 si era castigat de bielorusa. E drept, s-a intamplat in urma cu mai bine de patru ani, deci nu poate sa fie luat ca punct de reper. Asa cum s-au prezentat cele doua jucatoare in primul set, cred ca sunt sanse sa vedem un meci frumos. Prefer sa evit cota pe victoria Azarenkai, consider ca adversara ei este capabila sa produca surpriza. In acest context, sa vedem un joccu cel putin 19 game-uri disputate.

Ponturi tenis Azarenka vs Tomljanovic: peste 18.5 game-uri, cota 1.47 la Unibet