Ponturi tenis Barty vs Dart – Wimbledon

Ponturi tenis Barty vs Dart - Wimbledon

Ponturi tenis Barty vs Dart: sambata, 6 iulie 2019, in turul IV de la Wimbledon 2019, Asleigh Barty o infrunta pe Dart, la o ora ce urmeaza sa fie anuntata ulterior de organizatori.

Sursa foto: eurosport.com

Ashleigh Barty

Pentru prima oara pusa in fata de a incepe un Grand Slam din postura de lider mondial, Ashleigh Barty a replicat foarte bine. Australianca a oferit un joc foarte bun pe iarba, reusind sa castige toate meciurile disputate pana in momentul de fata. Triumfatoare la Birmingham, turneu datorita caruia a preluat stafeta de lider, aceasta a continuat sa joace la fel. In cele doua meciuri disputate deja la Wimbledon, are victorii fara sa piarda set.

In primul tur, aceasta a dispus de chinezoaica Zheng, castigand cu 6-4, 6-2. A continuat sa evolueze la fel de bine si cu un serviciu excelent, a dispus si de Van Uytvanck, 6-1, 6-3 a fost scorul acelui duel.

Harriet Dart

O jucatoare britanica, in varsta de 22 de ani, Harriet Dart a reusit la Wimbledon 2019 sa aiba cea mai buna prestatie din cariera. Pana acum, in cele trei Grand Slam-uri la care a participat, nu a reusit sa avanseze atat de mult. Pe de alta parte, a si avut un traseu acceptabil, ea le-a eliminat pe McHale si pe Haddad Maia. In ambele confruntari a fost nevoita sa stea mult timp pe teren.

In chiar primul tur, Harriet a evoluat in fata americancei Christina McHale.  Dupa doua ore si 21 de minute de stat pe teren, aceasta a dispus cu 6-4, 4-6, 6-4. Un asemenea deznodamant a avut loc si in mecul din turul al doilea. Cu putin noroc, Dart a luat primul set ca urmare a tie-break-ului. Dupa doua ore si 23 de minute, britanica s-a impus cu 7-6 (4), 3-6, 6-1, in fata braziliencei Beatriz Haddad Maia.

In timp ce Barty a ajuns pana aici confirmand forma foarte buna, adversara ei a avut si putin noroc. Pe de alta parte, completa din toate punctele de vedere, Ashleigh ma astept sa nu aiba deloc un meci greu. Din contra, astept din partea ei sa aiba parte de un succes categoric si care sa se incheie foarte repede, cu cel mult 18 game-uri.

Ponturi tenis Barty vs Dart: sub 18.5 game-uri, cota 1.55 la Unibet