Ponturi tenis Barty vs Zheng – Wimbledon

Ponturi tenis Barty vs Zheng - Wimbledon

Ponturi tenis Barty vs Zheng: in primul tur al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Ashleigh barty o intalneste pe SaiSai Zheng, la o ora ce urmeaza sa fie anuntata ulterior de organizatori.

sursa foto: fanatik

Asleigh Barty

Favorita certa in acest duel din primul tur al Wimbledon 2019, Asleigh este pe cai mari. Joaca pentru prima oara la un Grand Slam din postura de lider mondial. A reusit sa preia sefia clasamentului mondial feminin dupa triumful de la French Open. Mai mult decat atat, turneul care a trimis jucatoare australianca pe prima pozitie a fost cel de la Birmingham.

Condiia ca Ashleigh Barty sa treaca pe primul loc in clasament era sa castige la Birmingham, unde a si reusit sa faca asta. Dupa cinci meciuri disputate, aceasta nu doar ca a triumfat, ci nu a pierdut set. Asta in conditiile in care a intalnit jucatoare cu pretentii.

Saisai Zheng

Chinezoaica merge foarte slab, cel putin in ultima luna a fost depasita in patru turnee diferite. In trei dintre ele a fost eliminata inca de la primul duel, cum a fost cazul si la Roland Garros. Nu a castigat set in cele patru infrangeri consecutive, aici intrand in calcul si partidele sustinute pe iarba. Saisai Zheng a participat la Mallorca si Eastbourne, acolo de unde a fost eliminata fara drept de apel.

In chiar ultimul meci, in fata finalistei Roland Garros 2019, Marketa Vondroussova, a pierdut la pas. A fost 2-6, 3-6, ceea ce arata nivelul sportivei aflate pe locul 43 in ierarhia mondiala feminina. De asemenea, nu a impresionat la Wimbledon nici anul trecut, cand a iesit inca din turul al doilea.

Nu este pentru prima oara cand cele doua se vor infrunta in meci direct, dar faptul ca se joaca pe iarba este o premiera. In cele doua partide directe care au mai loc pana in momentul de fata, Barty s-a impus mereu in set decisiv. Este altceva acum, australianca revine dupa o serie de meciuri si turnee catigate la pas. Drept urmare, astept o replica consistenta din partea noului numar 1 mondial

Ponturi tenis Barty vs Zheng: sub 19.5 game-uri, cota 1.44 la Betano