Ponturi tenis Begu vs Muchova – Roland Garros

Ponturi tenis Begu vs Muchova

Ponturi tenis Begu vs Muchova; in turul al doilea al competitiei Roland Garros 2019, Irina Begu o va infrunta pe Karolina Muchova, intr-un meci care este programat joi, 30.05.2019.

Sursa foto: gsp

Irina Begu

Favorita certa in primul meci de la Roland Garros 2019, Irina Begu a transat repede intalnirea. A reusit sa o invinga in doua seturi identice pe chinezoaica Zhu, 6-1, 6-1. De altfel, este de asteptat sa aiba rezultate mai bune pe zgura, dat fiind faptul ca este suprafata preferata. Pe zgura pariziana a cunoscut cea mai buna performanta din cadrul unui turneu de Grand Slam. In 2016, atingea turul IV.

De asemenea, anul trecut a lasat o la fel de buna impresie in capitala Frantei. Irina Begu reusea si atunci sa ajunga in turul al treilea, invinsa fiind de lyoneza Caroline Garcia.

Karolina Muchova

Ceva mai tanara decat jucatoare din Romania, Karoliva Muchova este pentru prima oara pe tabloul principal al Roland Garros. S-a calificat direct, si mai mult decat atat, a lasat o impresie foarte buna dupa prima intalnire. Desi a jucat in fata numarului 17 WTA, Anett Kontaveit, s-a impus cu 3-6, 6-2, 6-2, in doua ore de stat pe teren.

Aflata pe locul 73 in clasamentul WTA, se pare ca in 2019 poate intra in premiera pe tabloul principal al celor patru turnee de Grand Slam. La inceputul anului a mai facut asta si la Australian Open, dar atunci era eliminata inca dupa prima intalnire. La fel s-a intamplat si in editia trecuta a turneului de la Paris.

Irina Begu vs Karolina Muchova se joaca pentru prima oara in meci direct. Spre deosebire de primul tur, acum jucatoare din Cehia este favorita caselor de pariuri. Totusi, dincolo de aceste cifre ale bookmakerilor, ambele au jucat bine in turul inaugural. Indiferent de adversarul intalnit, serviciul a functionat bine. Astfel, e de asteptat sa avem doua seturi stranse, iar la final sa se inregistreze cel putin 20 game-uri.

Ponturi tenis Begu vs Muchova: peste 19.5 game-uri, cota 1.65 la NetBet