Ponturi tenis Begu vs Zhu – Roland Garros

Ponturi tenis Begu vs Zhu

Ponturi tenis Begu vs Zhu: marti, 28 mai 2019, in primul tur al turneului de la Roland Garros, Irina Begu o intalneste pe chinezoaica Lin Zhu. Ora meciului urmeaza sa fie anuntata in prealabil, dar cert este ca nu incepe inainte de 12:00.

Sursa foto: wall-street.ro

Irina Begu

Jucatoarea din Romania pleaca favorita in primul ei meci de la French Open 2019. 1.15 este cota pe care aceasta o primeste pentru succes, la agentia de pariuri online Unibet. Aceasta nu a excelat in cele trei turnee la care a luat deja parte pe zgura. La Madrid si Nurnberg a fost invinsa inca din primul tur. Singurul turneu unde a iesit in evidenta a fost la Roma, acolo unde a atins turul al treilea.

Zgura este suprafata favorita a Irinei Camelia Begu, actual numar 116 mondial. Anul trecut, la Roland Garros, aceasta a reusit sa ajunga pana in turul al treilea. Printre jucatorele eliminate, s-a numarat si chinezoaica Shuai Zhang.

Lin Zhu

In varsta de 25 de ani, Zhu Lin are deja sapte ani de cand a trecut pentru prima oara la profesionisti. In tot acest timp, conform datelor actual, a strans premii in valoare de aproximativ 630 mii de dolari. Fara rezultate notabile in tot acest timp, ea pleaca la Roland Garros 2019 de pe locul 106 WTA.

Nu a jucat multe meciuri pe zgura. In 2019, a fost pusa in fata a trei dueluri, in fiecare dintre acestea i s-a luat set, dar a pierdut doua dintre ele. Totodata, revine la French Open si este pentru prima oara pe tabloul principal. In ultimii trei ani a absentat, iar in 2015 si 2016 n-a recut de calificari.

Begu vs Lin este un duel in premiera, unde, in mod normal, Irina nu trebuie sa aiba emotii. Este pe zgura, suprafata ei favorita si intalneste o sportiva limitata. Cifrele chinezoicei arata clar ca nu este adepta jocului pe zgura, cu atat mai mult la turneele de Grand Slam. Drept urmare, probabil ca Irina va incerca sa termine repede, pentru ca, in eventualitatea unei calificari s-ar putea sa joace cu Anett Kontaveit (17 WTA)

Ponturi tenis Begu vs Zhu: scor corect 2-0, cota 1.48 la Unibet