Ponturi tenis Bencic vs Ponchet – Roland Garros

Ponturi tenis Bencic vs Ponchet - Roland Garros

Ponturi tenis Bencic vs Ponchet: duminica, 26/05/2019, nu inainte de ora 15:30, Belinda Bencic o intalneste pe Jessika Ponchet, in primul tur al French Open.

sursa foto: tennisworldusa.org

Belinda Bencic

Revenita in circuit dupa accidentarile suferite, elvetianca s-a descurcat mai mult decat acceptabil in acest an. Belinda Bencic a reusit sa-si treaca in cont un trofeu, ea s-a impus la Dubai, pe suprafata dura. Nu a jucat rau nici pe zgua, reusind in acest an sa faca semifinale la Madrid, de unde a parasit competitia in urma unui duel cu Simona Halep.

Favorita in acest meci, elvetianca nu s-a simtit confortabil la French Open. Din 2013 si pana in prezent, a ajuns foarte greu in turul al doilea. Anul trecut, de exemplu, dupa ce a jucat set decisiv in prima partida, a fost eliminata in turul secund.

Jessika Ponchet

Obisnuita sa joace contra unor adversare mult mai slab cotate, prin turnee ITF sau Challenger, a ajuns aici datorita unui wild card. Drept dovada, ea a incercat sa intre pe tabloul principal si al turneului de la Stuttgart, dar a pierdut in calificari. Fara rezultate de luat in seama in 2019 si aflata pe locul 187 in ierarhia WTA, Ponchet vine dupa trei meciuri la rand pe care le-a pierdut.

Singura performanta din ultimele luni este calificarea pe tabloul principal la Australian Open. Jessika Ponchet a reusit ca la primul mare Grand Slam al anului sa treaca cu brio de calificari. Totusi, a pierdut inca din primul sau duel, a fost atunci un meci dechis in doua seturi, de Caroline Garcia.

Favorita meciului din primul tur, este de asteptat ca Bencic sa nu ofere multe sanse adversarei sale. Astfel spus, sa inchida meciul cat se poate de repede. Ponchet nu a mai avut adversari de asa calibru, din top 15.

Ponturi tenis Bencic vs Ponchet: sub 18.5 game-uri, cota 1.56 la Fortuna