Ponturi tenis Benoit Paire vs Miomir Kecmanovic – Wimbledon

Ponturi tenis Benoit Paire vs Richard Gasquet

Ponturi tenis Benoit Paire vs Miomir Kecmanovic este o infruntare din cadrul rundei a doua de la Wimbledon, ce se va disputa miercuri, nu inainte de 13:00.

◘ Benoit Paire

Este favorit in aceasta confruntare, asa cum era si normal de altfel, fiind un jucator mult mai experimentat. Francezul, in varsta de 30 de ani, are in palmares trei titluri, toate castigate la turnee de 250 de puncte. In turneele de mare slem, acesta nu a trecut niciodata de turul al patrulea, reusind aceasta performanta si la Wimbledon, in 2017. In acest an a jucat nu mai putin de 48 de meciuri, luand parte la 22 de turnee. A triumfat la doua dintre ele, la Marrakech si la Lyon, ambele disputandu-se pe zgura. Tot pe zgura, la Roland Garros, a ajuns pana in optimi, pierzand insa cu Nishikori. De atunci a jucat doar pe iarba, la trei turnee, la Halle si Antalya fiind eliminat din primul tur, in timp ce la Wimbledon a reusit sa il invinga pe Londero cu 3-1.

◘ Miomir Kecmanovic

Este un jucator tanar, caruia ii lipseste experienta, insa are resursele necesare pentru a pune mari probleme. Sarbul nu a castigat niciun titlu ca profesionist, avand de asemenea performante modeste si la turneele Grand Slam. Acesta nu a depasit niciodata turul secund, acolo unde a ajuns si la Roland Garros. De atunci, ca si adversarul sau, a jucat doar pe iarba, avand insa evolutii mai bune. La Stuttgart s-a oprit in optimi, in timp ce la Halle, dupa ce a trecut de calificari, a fost eliminat in saisprezecimi. Inainte de Wimbledon a jucat la turneul de la Antalya, unde a pierdut in finala cu Sonego. La tuneul englez a inceput ca si adversarul sau, cu o victorie cu 3-1, contra lui Carballes Baena.

Paire este, dupa cum mentionam, un jucator mai experimentat. Desi nu va avea deloc o misiune usoara, ne asteptam ca in aceasta confruntare sa isi confirme statutul de favorit si sa obtina victoria.

• Ponturi tenis Benoit Paire vs Miomir Kecmanovic: Paire castiga -> cota 1.75

sursa foto: skysports.com