Ponturi tenis Bertens vs Minella – Wimbledon

Ponturi tenis Bertens vs Minella - Wimbledon

Ponturi tenis Bertens vs Minella: primul tur al turneului de la Wimbledon 2019 ne aduce duelul Kiki Bertens vs Mandy Minella. Ora exacta a meciului o sa fie anuntata ulterior de organizatori.

Kiki Bertens

Olandeza Kiki Bertens intra in competitie direct ca a patra favorita, ea ocupand locul 4 in clasamentul mondial. Favorita certa a caselor de pariuri, are ocazia sa treaca mai departe si dupa un joc modest. Are deja doua turnee interesante facute pe iarba. Unul dintre ele, cel de acasa, de la Hertogenbosch, unde a jucat finala si un altul la Eastbourne, incheiat cu putine zile in urma.

Kiki Bertens a reusit sa joace semifinala la Eastbourne, dar a pierdut mult prea usor in fata Karolinei Pliskova. Dupa nici macar o ora de stat pe teren, olandeza a cedat cu 1-6, si 2-6, ratand ocazia de a juca a doua finala consecutiva pe iarba. De altfel, este o suprafata unde se descurca bine, in 2018, la Wimbledon, a atins sferturile de finala.

Mandy Minella

Modesta din toate punctele de vedere, luxemburgheza nu a participat la Roland Garros. Are un singur turneu jucat in ultimele doua saptamani, la Eastbourne, unde a fost nevoita sa joace calificari. Nu le-a depasit, dar aceasta a intrat pe tabloul principal al turneului. Totusi, in chiar primul duel a fost depasita, in trei seturi, de catre Ons Jabeur.

Iarba nu este tocmai suprafata ei favorita, iar rezultatele inregistrate pe aceasta suprafata spun totul destul lucrul acesta. In ultimele opt meciuri disputate de Mandy Minella pe iarba, a castigat un singur joc. Ea a absentat de la ultima editie de Wimbledon. De asemenea, pe acesasta suprafata are trei meciuri in ultimii doi ani.

Este evident ca cifrele si nivelul celor doua jucatoare este unul diferit. Nu m-ar mira sa vad un scor de 6-0,6-0 in favoarea olandezei. In conditiile acestea, atacam o cota ceva mai mare si cred ca Bertens are ocazia sa inceapa in forta, antrenandu-se cu public. Drept urmare, sa vedem cel mult 18 game-uri in partida.

Ponturi tenis Bertens vs Minella: sub 18.5 game-uri cota 1.77 la NetBet