Ponturi tenis Bertens vs Strycova – Wimbledon

Ponturi tenis Bertens vs Strycova

Ponturi tenis Bertens vs Strycova: sambata, 6/07/2019, in turul patru al turneului de la Wimbledon, Kiki Bertens o infrunta pe Barbora Strycova. Ora exacta a meciului urmeaza sa fie anuntata de catre organizatori.

Sursa foto: zimbio

Kiki Bertens

Favorita conform agentiei de pariuri Unibet, olandeza are o cota de 1.46 pentru un eventual succes. Totusi, are nevoie de ceva mai multa determinare pentru a obtine calificarea in optimi. Zic asta pentru ca in turul anterior s-a prezentat timidm drept pentru care a avut nevoie de set decisiv pentru a ajunge aici.

Kiki Bertens a trecut lejer de primul adversar intalnit la Wimbledon 2019, ceea ce, nu s-a mai intamplat in turul al doilea. In duelul cu Tamara Towsend, olandeza aflata pe locul 4 WTA a avut nevoie de doua ore si 23 de minute. 3-6, 7-6 (5), 6-2, acesta a fost scorul acelui meci, in care a salvat o minge de meci.

Barbora Strycova

Semifinalista la Birmingham, un turneu disputat tot pe iarba, Barbora Strycova a confirmat la Wimbledon. In fata a doua jucatoare accesibile, aceasta a reusit sa se califice fara sa piarda set. In primul duel a avut statut de favorita, reusind sa confirme dupa ce s-a impus cu 6-3, 6-2. In cel de-al doilea duel, in fata ei a stat nemtoaica Laura Siegemund. In disputa cu aceasta a evoluat ceva mai mult. Doua ore si 12 minute a durat partida, la finalul careia s-a impus cu 6-3, 7-5.

Pentru a se califica in acest moment, Strycova trebuie sa serveasca ceva mai bine decat a facut-o in turul anterior. A avut probleme, cel putin in cel de-al doilea duel set al disputei cu Laura Siegemund.

O singura data s-au mai intalnit cele doua jucaoare si asta in 2016, cand Strycova a castigat in doua seturi. E foarte greu de spus daca aceasta reuseste sa mai produca o victima, insa, cred ca Kiki Bertens si-a invatat lectia. A aratat ca mental sta bine, a pierdut primul set in turul al doilea, a salvat o minge de meci si intr-un final s-a impus. Drept urmare, ma astept ca strategia impusa de aceasta sa vedem un meci mai bine abordat si la final sa fie castigat.

Ponturi tenis Bertens vs Strycova: victorie Kiki Bertens, cota 1.46 la Unibet