Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Mihaela Buzarnescu – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Mihaela Buzarnescu este o disputa din cadrul primului tur al turneului de Grand Slam – Australian Open. Partida va avea loc luni 08.02.2021 de la ora 07:00. Acest meci va consemna a treia intalnire a celor doua in circuitul WTA. 

Bianca Andreescu 

Bianca revine pe teren in aceasta partida dupa accidentarea la genunchi suferita in 2019. Aceasta a ratat complet sezonul din 2020 fiind nevoita sa se opereze. Ultima partida pe care aceasta a jucat-o a fost in 2019 la Turneul Campioanelor. In acelasi an reusea sa castige si US Open dupa o finala in fata Serenei Williams.

Aflata in prezent pe locul 7 in clasamentul WTA, Bianca a reusit in 2019 sa ajunga pana pe locul 5, fiind cel mai bun an al carierei. Reusea sa incheie acel sezon cu un record incredibil pe hard, 45 de victorii si 7 infrangeri. Ramane de vazut cum se va prezenta in primul meci, va da peste o Mihaela Buzarnescu in cautare de forma. Din punct de vedere al jocului, Andreescu are un bagaj mult mai mare de lovituri spectaculoase si puternice, cu mingi foarte bine plasate.

Ponturi tenis Simona Haelp vs Lizette Cabrera Austalian Open
sursa foto: ntnews.com

Mihaela Buzarnescu

Aflata in prezent pe locul 138 WTA, Buzarnescu vine dupa 2 sezoane complet ratate. In 2018 aceasta se afla pe locul 24 WTA, cea mai buna clasare a sa din circuit. Dupa acel moment, a urmat o serie de accidentari care au scos-o complet din ritm.

Mihaela incearca in acest inceput de an sa-si regaseasca forma si jocul bun de alta data insa, nu a inceput deloc bine. Vine la aceasta partida in postura de lucky looser dupa ce pierdea in turul 3 al calificarilor in fata americancei Osuigwe. Sportiva noastra castiga primul set la 2, facandu-si cu greu game-urile pe propriul serviciu.

In aceasta partida va beneficia cumva de un usor ajutor prin faptul ca Andreescu nu are meciuri in picioare. Mihaela va avea o sansa buna in a se desprinde in primele game-uri ale partidei, chiar daca din punct de vedere moral nu este la cel mai inalt nivel.

PARIURI SPECIALE AUSTRALIAN OPEN 2021 

Pronostic

Chiar daca casele de pariuri o dau favorita clara pe Bianca Andreescu, consider ca va avea nevoie de cateva game-uri de acomodare. Vine dupa o perioada foarte lunga de pauza iar Buzarnescu poate profita de asta in primele game-uri ale partidei. Cel mai bun pariu pentru aceasta partida este cel pe game-uri. Cota pentru linia de 17.5 game-uri este foarte buna si cred ca este destul de realizabila. Mihaela vine si ea dupa o pauza cauzata de o accidentare insa, are 6 partide in plus fata de Bianca.

• Ponturi tenis Bianca Andreescu vs Mihaela Buzarnescu : peste 17.5 game-uri  -> cota 1.45