Ponturi tenis Blinkova vs Keys – Roland Garros

Ponturi tenis Blinkova vs Keys

Ponturi tenis Blinkova vs Keys: sambata, 1/06/2019, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros se joaca Anna Blinkova vs Madison Keys.

Sursa foto: beinsports

Anna Blinkova

Surpriza acestei faza a tabloului feminin, Anna Blinkova s-a descurcat foarte bine. Intrata pe tabloul principal datorita unui joc solid in calificari, a mentinut ritmul. De admirata si rezistenta afisata, pentru ca in patru din cele cinci jocuri disputate, a avut nevoie de set decisiv. In primul tur s-a prezentat mult mai curajoasa, drept pentru care a dipus cu 8-6, in decisivul meciului cu Margarita Gasparyan.

Anna Blinkova a jucat la un nivel neasteptat de bun in turul trecut. A avut-o in fata sa pe Caroline Garcia, jucatoare mai buna, dar a fost de admirat cum s-a descurcat luptand si cu spectatorii. Astfel, dupa un joc care a durat aproape doua ore, a castigat cu 1-6, 6-4, 6-4.

Madison Keys

Nimic anormal sa o vedem pe Madison Keys ca ajunge pana in aceasta faza. Ea este favorita clara sa castige si meciul din turul al treilea. Totusi, a aratat ceva slabiciuni in turul anterior, atunci cand a jucat contra unei sportive aflate pe 132 in clasamentul mondial. Totul s-a terminat cu bine, meciul acela terminandu-se cu 7-5, 5-7, 6-3.

In primul meci aceasta diferenta dintre ea si adversara a fost una mult mai mare. Dupa nici macar o ora de stat pe teren, Madison Keys a invns-o in doua seturi pe Evgeniya Rodina, 6-1, 6-2. Acela a fost un meci in care serviciul si returul au functionat perfect, drept pentru care nu si-a pierdut serviciul.

Este pentru prima oara cand cele doua jucatoare vor sta fata in fata. Experienta lui Madison Keys si serviciul bun pe care il are, sunt cele care pot face diferenta. Totodata, Blinkova a arat ca este o jucatoare care rezista efortului fizic, insa, isi pierde serviciul cand te astepti mai putin.

Ponturi tenis Blinkova vs Keys: scor corect 0-2, cota 1.73 la Betano