Ponturi tenis Bolsova Zadoinov vs Cirstea – Roland Garros

Ponturi tenis Bolsova Zadoinov vs Cirstea

Ponturi tenis Bolsova Zadoinov vs Cirstea: miercuri, nu inainte de ora 12:00, are loc Bolsova Zadoinov vs Sorana Cirstea, joc din turul al doilea, al turneului de la Roland Garros.

sursa: gsp.ro

Balsova Zadoinov

In varsta de 21 de ani, Aliona Bolsova Zadoinov este o jucatoare promitatoare a Republicii Moldova. In 2019 este pentru oara cand reuseste sa intre pe tabloul pricipal al turneelor de Grand Slam. A facut asta si la Australian Open, de unde a fost eliminata inca din primul tur.

La fel stau lucrurile si la Roland Garros, sportiva din Republica Moldova. A reusit sa treaca cu brio de calificari si in primul tur sa aiba un adversar acceptabil. Astfel, Bolsova a reusit sa castige intr-o ora si jumatate de stat pe teren. 6-4, 6-2, acesta a fost scorul acelui duel, in care si-a pierdut serviciul o singura data.

Sorana Cirstea

Sorana Cirstea a avut un prim adversar greu. La tragerea la sorti, aceasta trebuia sa joace in turul inaugural contra Petrei Kvitova. Cehoaica s-a retras si sportiva din Romania, aflata pe locul 84 WTA, a prmit o sansa nesperat. Astfel, s-a duelat in primul tur de la Roland Garros 2019 cu slovena Kaja Juvan (131 WTA).

Dupa un meci epuizant, Sorana a castigat cu 5-7, 6-4, 7-5. A fost nevoie de aproape doua ore si jumatate pentru a se afla castigatoarea acelui duel. De altfel, slovena a condus si in setul al doilea, insa, Cirstea a revenit, castigandul setul datorita unui break.

Daca in primul meci Sorana nu era favorita caselor de pariuri, acum cifrele sunt de partea ei. Asta nu inseamna ca urmeaza un joc usor, avand in vedere ca adversara ei este in premiera in aceasta faza. Entuziasmul aratat de Aliona Bolsova Zadoinov, i-ar putea pune probleme romancei, cu atat mai mult cand a obisnuit sa tot piarda set.

Ponturi tenis Bolsova Zadoinov vs Cirstea: peste 20.5 game-uri, cota 1.82 la Unibet