Ponturi tenis Buzarnescu vs Alexandrova – Roland Garros

Ponturi tenis Buzarnescu vs Alexandrova

Ponturi tenis Buzarnescu vs Alexandrova: luni, 27/05/2019, nu inainte de ora 17:30, Mihaela Buzarnescu joaca impotriva Ekaterinei Alexandrova, in turul inaugural al competitiei Roland Garros 2019.

Sursa foto: doartenis.ro

Mihaela Buzarnescu

Revenita parca la un nivel mult mai acceptabil decat a evoluat in ultimul an. Drept dovada, ea a facut un turneu bun la Roma, cu toate ca a fost eliminata inca din turul al treilea. Totusi, a cedat in fata numarului 1 mondial, dupa ce, anterior le-a invins pe Ostapenko si Goerges. E drept, a avut si noroc pentru ca ambele jucatoare s-au retras, dar jocul a fost unul bun.

Trebuie sa joace bine, ea se afla pe locul 30 WTA si este favorita. In acelasi timp, vine dupa un turneul Roland Garros 2018 unde a suprins pe toate lumea cu jocul bun facut. Reusea anul trecut sa ajunga pana in optimile de finala, parasea competitia invinsa de Madison Keys.

Ekaterina Alexandrova

Rusoaica la origini, zgura nu este tocmai suprafata preferata, lucru demonstrat prin rezultate. Desi are sase competitii pe aceasta suprafata, in 2019, o singura data a atins turul al doilea. S-a intamplat in Germania, la Nurnberg, in urma cu nici macar o saptamana. a fost singura ei victorie din cele opt meciuri disputate pe zgura.

De altfel, aflata pe locul 60 mondial, nici in 2018 n-a reusit sa joace mai bine. La French Open, a iesit inca din primul tur, pieridea atunci in set decisiv. Tot in primul tur a parasit competitia si la Australian Open 2019, in urma a doua seturi cu Lesia Tsurenko.

Este pentru a doua oara cand se va disputa Mihaela Buzarnescu vs Ekaterina Alexandrova. In 2017 s-au mai intalnit pe hard, la Poitiers. Rusoaica nu joaca bine pe zgura, asta este evident, in timp ce pentru Mihaela e suprafata favorita. E de asteptat sa aiba initiativa, astfel, la finalul meciului sa fie cea care se califica. Aceasta s-a simtit bine, duminica a fost surprinsa mergand la Ambasada Frantei, mergand sa voteze.

Ponturi tenis Buzarnescu vs Alexandrova: victorie Mihaela Buzarnescu, cota 1.44 la Unibet