Ponturi tenis Buzarnescu vs Ostapenko – Eastbourne

Ponturi tenis Buzarnescu vs Ostapenko - Eastbourne

Ponturi tenis Buzarnescu vs Ostapenko: luni, in primul tur al turneului de la Eastbourne (Anglia), are loc meciul Mihaela Buzarnescu vs Jelena Ostapenko.

Sursa foto: digisport.ro

Mihaela Buzarnescu

Cu noua ani mai mare decat adversara ei, s-ar putea spune despre Mihaela Buzarnescu ca are o experienta mai mare. Totusi, desi este asa, jocul ei la acest nivel a inceput recent, de vreo doi ani. Nu a fost mereu unul sigur pe el, ceea ce pare ca se intampla si in ultimul timp. In ultimele cinci saptamani, sportiva aflata pe locul 42 WTA a jucat trei meciuri, toate pierdute.

Au fost dueluri disputate pe doua suprafete diferite, in turnee diferite ca importanta. Astfel, dupa eliminarea de la Roma, din urma duelului cu Naomi Osaka, Mihaela a continua sa joace la fel. Ea a pierdut, tot fara set castigat, si in turul inaugural de la French Open, al doilea turneu de Mare Slem ala nului. Totusi, ultimul meci disputat de aceasta a avut loc in urma cu o saptamana, la Birmingham. Acolo a cedat in doua seturi (3-6, 4-6), in fata numarului 3 mondial, cehoaica Karolina Pliskova.

Jelena Ostapenko

Aceasta rebela a tenisului feminin poate oricand produce o surpriza de proportii, dar la fel de bine poate pierde neasteptat de usor. Un astfel de meci a avut parte in urma cu doar cateva zile, atunci cand Jelena Ostapenko a pierdut in fata Petrei Martic. A condus cu set si 4-0 in actual al doilea, pentru ca la final, la Birmingham, sa piarda cu 7-6, 5-7, 1-6.

Desi acum este pe 37 in clasamentul general, letona are la activ un trofeu de Grand Slam. I-a furat Simonei Halep Roland Garros-ul din 2017, dar de atunci si pana in prezent a fost o jucatoare de pluton. Nu a mai impresionat, cu toate ca vine acum dupa un turneu tot pe iarba. A jucat la Birmingham, unde a ajuns pana in sferturile de finala.

Favorita la casele de pariuri, letona trebuie sa arate ca a depasit cu bine eliminarea de la Birmingham. Jocul propus de ea este in unul in viteza si iarba este o suprafata care o avantajeaza in momentul de fata. Are un retur riscant, dar daca ii intra cu greu poate sa fie returnat. La acest capitol cred ca o sa o depaseasca pe Mihaela si intr-un final, o sa obtina victoria.

Ponturi tenis Buzarnescu vs Ostapenko: victorie Jelena Ostapenko, cota 1.43 la Unibet