Ponturi tenis Buzarnescu vs Pegula – Wimbledon

Ponturi tenis Buzarnescu vs Pegula - Wimbledon

Ponturi tenis Buzarnescu vs Pegula: in primul tur al competitie de la Wimbledon, avem un duel romano-american, Mihaela Buzarnescu vs Jessica Pegula.

Mihaela Buzarnescu

Cu toate ca a trecut mai bine de jumatate de an de la accidentarea suferita in toamana lui 2018, Mihaela nu isi mai revine. Jocul in tot acest timp a lasat de dorit, ceea ce o si aduce acum pe locul 47 in clasamentul mondial. Mai mult decat atat, a incheiat sezonul de zgura cu doua infrangeri fara set luat. A continuat sa joace la fel de slab si pe iarba, unde a fost invinsa de Karolina Pliskova si Ostapenkop.

Mihaela Buzarnescu s-a prezentat neasteptat de slab la primele sale doua turnee pe iarba. Nici nu a avut adversar accesibili, dar jocul nu a fost nici el datator de speranta. In aceste conditii e greu de crezut ca poate repeta povestea Wimbledonului din 2018, cand ajungea in turul al treilea.

Jessica Pegula

Americanca Jessica Pegula a venit cu ganduri mai mari pe iarba londoneza. Ea a luat deja parte la doua competitii pe aceasta suprafata, reusind sa ajunga cel putin pana in turul secund. Intai a fost eliminata de Kristina Pliskova, la turneul de la Birmingham. Ulterior, cu o saptamana inaintea debutului Wimbledon 2019, a cedat la Eastbourne. A fost un duel pe care l-a avut in fata grecoaicei Maria Sakkari.

Cunoscuta mai mult pentru faptul ca prefera hard-ul, fiind si americanca, cele mai multe meciuri le-a jucat acolo. De asemenea, ea nu a participat la Australian Open sau la turneele care au avut loc in zona aia, prefarand America. Mai mult decat atat, ultima oara cand a venit la Wimbledon si a jucat, a fost in calificarile din anul 2016.

Un duel direct dintre Mihaela Buzarnescu si Jessica Pegula nu s-a mai jucat pana la Wimbledon 2019. Nu l-as recomanda ca facand parte din biletul zilei, pentru ca este un duel greu. Sper ca pronosticul pe numar de game-uri pe care il ofer sa fie si cel inspirat. Vorbim despre doua sportive care nu servesc deloc convingator si acest lucru poate aduce break-uri. Drept urmare, as lua in considerare si prelungiri in unul dintre seturi, cat sa ne asigure 20 de game-uri jucate in meci. Dar, ma repet, consider ca sunt meciuri mult mai convingatoare decat un Buzarnescu vs Pegula.

Ponturi tenis Buzarnescu vs Pegula: peste 19.5 game-uri, cota 1.47 la Betano