Ponturi tenis Casper Ruud vs Roger Federer – Roland Garros

Ponturi tenis Kei Nishikori vs Roger Federer

Ponturi tenis Casper Ruud vs Roger Federer este un duel ce conteaza pentru runda a treia de la Roland Garros, ce se va disputa astazi, nu mai devreme de ora 13:30.

◘ Casper Ruud

Este outsider clar in aceasta confruntare, asa cum era si normal, urmand sa dea piept cu un adversar mult mai bun, dar si mai experimentat. Norvegianul are doar 20 de ani si a evoluat destul de mult in ultima perioada. In 2019 a avut evolutii destul de bune, mai ales pe zgura, unde a jucat 14 partide, pierzand doar trei dintre ele. La turneul de la Houston a ajuns pana in ultimul act, pierzand cu Garin. La Madrid nu a trecut de calificari, in timp ce la Roma a fost eliminat de Del Potro in optimi, dupa ce in saisprezecimi trecuse de Nick Kyrgios. Este fara set pierdut la aceasta editie de Roland Garros, trecand de Gulbis si Berrettini.

◘ Roger Federer

Nu mai are nevoie de prezentari speciale, fiind favoritul cert al acestei infruntari. Elvetianul are un palmares incredibil, castigand nu mai putin de 101 titluri la simplu. Detine 20 de Grand Slam-uri, unul singur fiind castigat insa aici, la Roland Garros. In acest an a inceput destul de modest, cu o eliminare timpurie de la Australian Open. Au urmat insa apoi succese la Dubai si Miami, jucand de asemenea o finala si la Indian Wells. Pe zgura a luat parte la doua turnee, jucand la Madrid si Roma, fiind eliminat de fiecare data in turul trei. La Roland Garros, ca si adversarul sau, este fara set pierdut, trecand lejer de Sonego si Otte. Cu acestia nu a petrecut decat 3 ore si 20 de minute pe teren.

Diferenta de valoare dintre cei doi este clara, Roger Federer avand de asemenea si o experienta mai bogata. Ne asteptam ca elvetianul sa isi confirme statutul de favorit cert si sa se impuna lejer.

• Ponturi tenis Casper Ruud vs Roger Federer: 0-3 Federer -> cota 1.83

sursa foto: skysports.com