Ponturi tenis – Cati asi vom vedea in partida Wawrinka – Federer? – 04.06.2019

Wawrinka - Federer

Ponturi tenis – Cati asi vom vedea in partida Wawrinka – Federer? – 04.06.2019

M-am trezit de dimineata de pe la 8 tocmai ca sa caut o “speciala” buna pentru sferturile de finala de la Roland Garros. Am gasit multe discrepante de cote intre casele de pariuri, insa niciuna cu adevarat “value”. Mi-am zis ca nu voi paria nimic, asta pana cand cei de la Fortuna nu au updatat si ei oferta la pariuri speciale.

Astazi, dupa ora 13:00 se vor intalni Wawrinka – Federer in primul sfert de finala de la Roland Garros iar meciul va fi transmis de catre Eurosport.

Imagine similară

Cat de bine se va apara Federer?
  • Nu sunt vreun expert din tenis, asta sa o stiti clar, insa ma consider destul de bun la “number crunching” – nu cred ca exista un termen exact echivalent in romana. In opinia mea, meciul de astazi poate fi castigat de oricare dintre cei doi combatanti, insa Federer pleaca cu prima sansa.
  • Daca doriti sa cititi o analiza tehnica a meciului, va invit cu mare drag s-o cititi pe cea a colegilor mei de pe site. Cat despre pronosticul nostru, este de mentionat ca in niciuna din cele 4 meciuri ale lui Roger la RG nu s-a atins linia de 20 de asi. In 3/4 nu s-a depasit nici linia de 10 asi macar, iar in ultima partida, a reusit sa-l anihileze pe Mayer cu defensiva sa, incasand 0 asi in conditiile in care Mayer reusise 29 de asi cu 2 zile inainte, impotriva lui Mahut.
  • Wawrinka arata o forma exceptionala la Open-ul Francez, insa astazi s-ar putea sa fie capat de drum. Ca si nivel de asi, in acel meci cu 5 seturi impotriva lui Tsitsipas, au fost 19 (3-16 in favoarea elvetianului). In 5 seturi pe zgura nu au reusit cei doi sa depaseasca aceasta limita. In ultimul deceniu, cei doi elvetieni au un singur meci direct de 5 seturi, acela fiind disputat, atentie, pe hard, in care s-au dat 21 de asi cu greu (in ultimul set s-au dat 5).
Pronostic:

Wawrinka - Federer

Info: Linia la Superbet este la 15.5. Cea de la Betano este la 17.5, iar la Unibet este la fel, la 17.5. Din acest motiv, mi se pare un pariu destul de bun, in conditiile mentionate mai sus.

300 RON CASHBACK DACA PARIEZI ACEST PARIU LA FORTUNA>>>

Multa bafta si pariati responsabil!