Ponturi tenis Sorana Cirstea vs Belinda Bencic

ponturi tenis

Ponturi tenis Sorana Cirstea vs Belinda Bencic se joaca in optimile de finala de la Grampians Trophy. Partida va avea loc in aceasta noapte de la ora 01:00, ora Romaniei. Cele doua jucatoare sunt la prima intalnire in circuitul WTA.

Sorana Cirstea 

  • Jucatoarea din Romania vine dupa victoria zdrobitoare in fata Kalashnikovei, meci pe care l-a transat in 48 de minute cu un dublu 6-1. Chiar daca vine dupa o carantina grea de 14 zile, Sorana a aratat o pofta de joc incredibila. Inainte de Australia a castigat un turneu ITF la Dubai, trecand de jucatoare precum Siniakova, Hercog sau Krejcikova. Sezonul trecut a fost destul de oscilant pentru ea, 15-8 fiind recordul inregistrat pe hard. Partida cu Johanna Konta de la US Open ramane probabil cel mai bun meci al acesteia din sezonul precedent.
Ponturi tenis Sorana Cirstea vs Belinda Bencic WTA Melbourne

Belinda Bencic

  • Belinda Bencic se numara si ea printre jucatoarele care au fost nevoite sa stea 14 in carantina totala. Mai exact, elvetianca nu a avut voie sa pareseasca camera de hotel absolut deloc in aceasta perioada, fiind izolata intr-o camera care nu avea nici macar ferestre. Pe langa asta, Bencic va juca in aceasta noapte primul meci dupa aproape 5 luni, ultima partida jucata fiind pe zgura de la Roma, in toamna.  Aflata pe locul 12 WTA in acest moment, aceasta a jucat destul de putin in 2020. Are sferturi de finala la Adelaide, tur 3 la Australian Open, sferturi la Doha. Dupa pauza cauzata de COVID-19, Belinda a participat doar la turneul de la Roma unde era invisa in primul tur de Kovinic.

Pronostic

  • Bookmakerii vad o partida echilibrata in aceasta noapte. In mod normal, elvetianca ar fi pornit clar favorita. Avand in vedere contextul actual in care se joaca partida, ne asteapta un duel echilibrat. Bencic va avea nevoie de cateva game-uri bune pana va simti mingea si isi va recapata cat de cat ritmul de joc. Sorana a stat foarte bine la serviciu in prima partida jucata aici, 78% fiind procentajul punctelor castigate cu prima minge. Chiar daca Bencic este sportiva mai valoroasa, Sorana nu va ceda usor in acest meci, pariul nostru indreptandu-se catre varianta over game-uri in partida.

• Ponturi tenis Sorana Cirstea vs Belinda Bencic:  Peste 18.5 game-uri @ 1.45