Ponturi tenis Cirstea vs Flipkens – WTA Nurnberg

Ponturi tenis Cirstea vs Flipkens

Ponturi tenis Cirstea vs Flipkens: in primul tur al turneului de la Nurnberg (Germania), Sorana Cirstea o intalneste pe Kirsten Flipkens.

Toate meciurile Soranei jucate pe zgura, au avut set decisiv

Inceput timid pentru Sorana Cirstea (locul 93 WTA), in turneele disputate pe zgura. Desi are trei astfel de competitii la activ, de fiecare data a fost eliminata in turul al doilea. Asa a fost cazul si la Madrid, in urma cu mai bine de zece zile. Desi in primul tur a trecut de Keys, in una dintre surprizele turului inaugural, in cel de-al doilea meci a pierdut la Caroline Garcia. A fost un meci decis in set decisiv.

De asemenea, toate meciurile jucate de Sorana Cirstea in aceste competitii avute pe zgura s-au incheiat cu set decisiv. Revenirea la Nurnberg se face in conditii relativ bune. Este un turneu unde anul trecut a reusit sa ajunga in sferturi, de unde s-a retras in setul decisiv al disputei cu Alison Riske.

Zgura nu este suprafata favorita a belgiencei

Kirsten Flipkens (locul 60 WTA) nu se bucura de startul sezonului de zgura. Fiind parte a trei competitii, fiecare de o importanta diferita, de fiecare data a fost invinsa inca din primul tur. Daca la Istanbul si Rabat nu a reusit sa castige vreun set, a facut asta la Madrid. In urma cu aproximativ doua saptamani, a parasit competitia din capitala Spaniei dupa ce s-a jucat set decisiv cu Sevastova.

2019 n-a fost anul tocmai perfect pentru ea, de putine ori a reusit sa atinga cel putin turul al treilea. Daca a facut acest lucru, s-a intamplat pe hard, suprafata pe care se descurca cel mai bine. Pe de alta parte, anul trecut s-a descurcat bine la Nurnberg, competitia unde a jucat semifinala.

Sorana Cirstea este familiarizata mai mult cu zgura, suprafata unde a facut meciuri solide. Nu acelasi lucru putem sa-l spunem despre belgianca, sportiva care a pierdut toate meciurile disputate pe zgura, in 2019. Una peste alta, jucatoare mai in forma pare sa fie sportiva din Romania, tot ea fiind si favorita la agentiile de pariuri online.

Ponturi tenis Cirstea vs Flipkens: victorie Sorana Cirstea, cota 1.53 la Unibet