Ponturi tenis Cirstea vs Kvitova – Roland Garros

Ponturi tenis Cirstea vs Kvitova

Ponturi tenis Cirstea vs Kvitova: luni, 27 mai, nu inainte de ora 13:30, Sorana Cirstea joaca impotriva cehoaicei Petra Kvitova, in primul tur al turneului de la Roland Garros.

Sursa foto: digisport.ro

Sorana Cirstea

Aflata pe locul 93 in clasamentul general, Sorana Cirstea vine dupa un turneu bun. Aceasta a jucat la Nurnberg, ultima competitie inaintea startului French Open. Cu sansa a doua si in acest duel, sportiva din Romania are nevoie sa joace mult mai bine, sa se autodepaseasca. A facut-o in acest an, chiar pe zgura, cand a reusit o victorie entuziasmanta, cu Madison Keys (14 WTA).

In 2018 n-a reusit sa fie deloc la nivel pe care si-l dorea. In ciuda unui meci cu Daria Gavrilova, parasea atunci competitia inca din primul tur. De altfel, nu este tocmai competitia unde a scos rezultate remarcabile. Cel putin la ultimele sale trei prezente cel mai inalt nivel atins a fost turul al doilea.

Petra Kvitova

Cehoica a inceput bine turneul, cu un trofeu la Sydney si finala facuta la Australian Open. Atunci a pierdut in fata niponei Naomi Osaka, insa a continuat si a mai disputat alte doua finale. Una dintre ele tot pe hard, pierduta, la Dubai, cu Belinda Bencic. O alta a venit la Stuttgart, acolo unde pleca din postura de a treia favorita.

Aflata pe locul 6 WTA, ea a pierdut cateva pozitii dupa replica timita pe care a oferit-o la Madrid si Roma, unde avea puncte de aparat. Daca in capitala Spaniei a pierdut pe teren, la Roma ea s-a retras in fata Mariei Sakkari, la 0-4 in decisiv.

Petra Kvitova a iesit din turul al treilea in competitia de anul trecut. Totodata, din 2010 nu a mai iesit din primul tur la Roland Garros. Ea o conduce cu 5-2 la general pe Sorana, dar ultima oara s-au duelat in 2016. Jocul cehoaicei pare sa fie unul bun, aceasta a confirmat ca este apta de joc. Astfel, asteptarile sunt mari, sa se impuna in doua seturi.

Ponturi tenis Cirstea vs Kvitova: scor corect 0-2, cota 1.52 la Unibet